text.skipToContent text.skipToNavigation
VIVAX PRO M1IDME-y138290
Naša najniža cijena
121,00 €
VIVAX PRO M1 je potpuno novi model iz „heavy duty“ kategorije mobilnih uređaja namijenjene profesionalcima koji rade u otežanim uvjetima i korisnicima koji imaju aktivan stil života. otporan na prašinu, udarce te može u vodi dubine od 1m provesti 30 minuta. ..

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar {7} dana

VIVAX PRO M1 je potpuno novi model iz „heavy duty“ kategorije mobilnih uređaja namijenjene profesionalcima koji rade u otežanim uvjetima i korisnicima koji imaju aktivan stil života.

Nasljednik je modela M10 koji nije imao „smart“ funkcije nego je imao tradicionalne tipke i glavna namjena mu je bila osnovna komunikacija. PRO M1 je „punokrvni smarphone“ u oklopljenom tijelu te posjeduje certifikat IP68 koji znači da je otporan na prašinu, udarce te može u vodi dubine od 1m provesti 30 minuta.

Zaslon veličine 4,7“ HD IPS (720 x 1280) pruža odličan pregled svih sadržaja i aplikacija, a štiti ga „Gorilla Glass“ otporan na udarce. Baterija kapaciteta 3.000 mAh pruža dovoljno autonomije svim korisnicima ove vrste telefona, a moderan crni izgled s narančastim elementima je standardan za ovu kategoriju mobilnih uređaja.

  

Veličina zaslona 4.7"
Boja Crna
Procesor Quad-Core
Operativni sistem Android
Radna memorija (RAM) 1GB
Prednja kamera 2MP
Zadnja kamera 8MP
Brand Vivax
Garancija 12mj
Tip proizvoda Mobilni telefon