Beko ugradna rerna BIM 19700 DXMSID EK000408592
Beko ugradna rerna BIM 19700 DXMSID: EK000408592
Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata i naknada.
- Cijena
- 1.046,00 €
Ugradna rerna BIM 19700 DXMS | Brand: Beko | Energetska klasa: A | Tip rerne: Ventilatorska | Način čišćenja: Hidroliza | Zapremina rerne: 70l |
Saznaj više
Besplatna dostava
Garancija: 5 god
Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Vaš proizvod je dodat u korpu
Beko ugradna rerna BIM 19700 DXMS
Tip kontrole: | Touch (na dodir) + Rotacioni programator |
Display: | Da |
Vrsta displeja: | TFT ekran |
Tip otvaranja vrata: | Drop-down |
Boja: | Inox/Crna |
Tehnologije
HomeWhiz: | HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad rerne. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pečenja. |
Clean Zone: | Beko Clean Zone tehnologija priskače u pomoć. Na unutrašnjem staklu vrata nalazi se revolucionarni oleofobni premaz koji se opire prljavštini i masnoći, baš kao što se i Vi opirete obavezi ribanja rerne subotom uveče. Savršeno jednostavnost čišćenja znači da ne morate da koristite skupe hemikalije i provodite mnogo vremena ribajući vrata rerne. Brzo čišćenje blagim deterdžentom i krpom nakon svakih 20 upotreba rerne je sve što je sada potrebno za čista vrata rerne. |
Kuvar: | Kuvar sadrži pored standardnih programa pečenja, 6 ponuđenih kategorija (meso, riba, piletina, hleb, dezert, posebni program - jogurt) u kojim se mogu naći recepti i potrebni sastojci za pripremu odabranog jela kao i vrijeme potrebno za pripremu istog. |
Glavne karakteristike
Broj funkcija pečenja: | 13 |
Kuvar: | 6 kategorija |
Zapremina rerne: | 70 lit. |
Broj vrata od stakla: | 3 |
Svijetlo u rerni: | x 2 bočna svijetla |
Bočne pregrade: | 5 |
Vođice: | x 2 |
Podešavanje jezika, datuma, vremena: | Da |
Sigurnosno zaključavanje programa: | Da |
Prikaz temeperature: | Prikaz postojeće temperature i njen rast ka zadatoj temperatuti. |
Svaki program pečenja sadrži: | Odabir temperature/Odabira vremena kuvanja/Odabir vremena početka kuvanja/Podešavanje funkcije pečenja. |
Kontrolna ploča
Taster za Uključenje/Isključenje | |
Taster za WiFi aktivaciju | |
Kontrolni ekran na dodir | |
Taster za podešavanje rerne | |
Taster za svijetlo u rerni | |
Taster blokade |
Programi
1. Statičko pečenje: | 320°C max - Pečenje sa vrha i sa dna pećnice (pogodno za torte, peciva, kolače, musaku). Pogodno za pečenje sa jednim plehom. |
2. Statičko pečenje+ventilator: | 280°C max - Aktivan je gornji i donji grijač + ventilator, pomoću ventilatora vruć vazduh se ravnomjerno širi po cijeloj rerni. |
3. Zagrijavanje pomoću ventilatora: | 280°C max - Topao vazduh se distribuira kroz čitavu rernu,pogodno je za pečenje jela na više nivoa . |
4. Multi “3D” cooking: | 280°C max - Aktivan je gornji i donji grijači+ventilator koji pospješuje ravnomjerno pečenje. |
5. Pizza: | 310°C max - Rerna se zagrijava do 310°C i dovoljno je samo 5 min da biste dobili picu. |
6. Grill + ventilator: | 280°C max - Topao vazduh, koji se zagrijava velikim roštiljen, se pomoću ventilatora brzo širi kroz rernu. To je pogodno za pečenje velike količine hrane na roštilju. |
7. Grill: | 280°C max - Uključen je veliki roštilj ispod gornjeg dijela rerne. To je pogodno za pečenje velike količine hrane na roštilju. |
8. Niži Grill: | 280°C max - Uključen je mali roštilj ispod gornjeg dijela rerne. To je pogodno za pečenje manje količine hrane na roštilju. |
9. Eco pečenje+ventilator: | 220°C max - Aktivan je pozadinsi ventilator. Da uštedite energiju ,možete koristiti ovu funkciju umjesto programa koji koristi ventilatorsko zagrijavanje na 160-220⁰C ali će vrijeme kuvanja biti malo duže. |
10. Rad donjeg grijača: | 220°C max - Aktivan je donji grijač, pogodno za picu ili da zapečete jelo odozdo. |
11. Kuvanje pri niskim temperaturama: |
150°C max - Hrana se istovremeno zagrijava odozgo i odozdo. Pogodan je za sporo kuvanje pečenih/zapečenih komada mesa (teletina, jagnjetina, živina).
|
12. Održavanje toplote: | 100°C max - Koristi se za održavanje temperature hrane spremne za posluženje u dužem vremenskom periodu. |
13. Odmrzavanje: | Rerna se ne zagrijava. Uključen je samo ventilator (u zadnjem zidu) Smrznuta hrana se lagano odmrzava na sobnoj temperaturi, a kuvana hrana se hladi. Odabir vremena odmrzavanja i podešavanje početka odmarzavanja. |
Kuvar - Kategorija Meso
1. Punjena jagnjetina | 1h 43 min - Recept + Sastojci |
2. Jagnjeće pečenje | 2h 50 min - Recept + Sastojci |
3. Pečena teletina | 2h 40 min - Recept + Sastojci |
4. * Tandoori jagnjetina | 2h 58 min - Recept + Sastojci |
5. Šnicla | 35 min - Recept + Sastojci |
6. Veknica od mesa | 42 min - Recept + Sastojci |
7. Začinjene mesne loptice | 32 min - Recept + Sastojci |
8. Goveđe pečenje | 25 min - Recept + Sastojci |
9. Goveđi odrezak | 1h 20 min - Recept + Sastojci |
10. Svinjske mesne loptice | 32 min - Recept + Sastojci |
11. Svinjsko pečenje |
1h 40 min - Recept + Sastojci
|
12. Kremenadla | 1h 27 min - Recept + Sastojci |
13. Zečetina | 48 min - Recept + Sastojci |
14. Punjene paprike | 1h 15 min - Recept + Sastojci |
15. Povrće i kobasice | 1h 00 min - Recept + Sastojci |
16. Musaka | 40 min - Recept + Sastojci |
17. Kuvanje u kaseroli | 1h 18 min - Recept + Sastojci |
* Tandoori - fino mljevena začinska mješavina koja se koristi za mariniranje mesa pri kuvanju u tandooru. Sastoji se od cimeta, muškatnog oraščića, kardomoma, kima, sjemenki korijandera, sušenog đumbira, čili papričice i bijelog luka. Pečeno meso dobija specifičnu narandžasto-crvenu boju.
Kuvar - Kategorija Riba
1. Pečena pastrmka | 25 min - Recept + Sastojci |
2. Brancin u rerni | 30 min - Recept + Sastojci |
3. Pečena riba | 40 min - Recept + Sastojci |
4. Inćuni | 30 min - Recept + Sastojci |
5. Pastrmka sa povrćem | 35 min - Recept + Sastojci |
6. Riblji fileti | 18 min - Recept + Sastojci |
7. Riblji ćevapi | 15 min - Recept + Sastojci |
8. Riblja čorba | 35 min - Recept + Sastojci |
9. Fileti lososa | 28 min - Recept + Sastojci |
10. Losos u soli | 1h 32 min - Recept + Sastojci |
Kuvar - Kategorija Piletina
1. Piletina 1600 gr | 1h 25 min - Recept + Sastojci |
2. Piletina 1600 gr - pečenija | 1h 40 min - Recept + Sastojci |
3. Pečeni pileći komadići | 1h 2 min - Recept + Sastojci |
4. Pileći fileti sa korijanderom | 52 min - Recept + Sastojci |
5. Pileći batak | 40 min - Recept + Sastojci |
6. Pečena ćurka | 3h 30 min - Recept + Sastojci |
7. Pečeni ćureći bataci | 2h 00 min - Recept + Sastojci |
8. Ćureći fileti | 1h 45 min - Recept + Sastojci |
9. Patka | 1h 32 min - Recept + Sastojci |
10. Guska | 2h 13 min - Recept + Sastojci |
11. Fazan na lovački način | 33 min - Recept + Sastojci |
12. Fazan | 1h 58 min - Recept + Sastojci |
Kuvar - Kategorija Hleb
1. Baguette | 55 min - Recept + Sastojci |
2. Hleb za sendviče | 50 min - Recept + Sastojci |
3. Hleb | 1h 10 min - Recept + Sastojci |
4. Đevrek | 55 min - Recept + Sastojci |
Kuvar - Kategorija Dezerti
1. Kolač sa orasima | 25 min - Recept + Sastojci |
2. Kolač sa limunom | 24 min - Recept + Sastojci |
3. Kroasan | 35 min - Recept + Sastojci |
4. Rolnice sa cimetom | 44 min - Recept + Sastojci |
5. Svježa pita sa voćem | 24 min - Recept + Sastojci |
6. Pita sa jabukama | 48 min - Recept + Sastojci |
7. Lisnato od jabuke | 39 min - Recept + Sastojci |
8. Puslice | 7 h 00 min - Recept + Sastojci |
9. * Eclairs | 47 min - Recept + Sastojci |
10. Puding od pirinča | 33 min - Recept + Sastojci |
11. Krem od karamele | 50 min - Recept + Sastojci |
12. Puding od čokolade | 17 min - Recept + Sastojci |
13. Krem | 48 min - Recept + Sastojci |
14. Pečena jabuka | 37 min - Recept + Sastojci |
15. Kolač od banane | 13 min - Recept + Sastojci |
16. Lepinja sa sirupom od zdroba | 30 min - Recept + Sastojci |
17. Sušena jabuka | 10 h - Recept + Sastojci |
18. Sušena dunja | 9 h - Recept + Sastojci |
19. Sušena kruška | 10 h - Recept + Sastojci |
* Eclairs - mala, meka peciva u obliku trupca punjena kremom i obično prelivena čokoladnom glazurom.
Oprema
Duboki pleh: | Da |
Plitki pleh: | Da |
Pleh za pecivo: | Da |
Ploča koja odvaja gornji i donji dio rerne: | Ne |
Vođice: | Da x 2 |
Žičana pregrada: | Da |
Halogeno svijetlo: | Da x 2 |
Bočne metalne pregrade: | Da x 2 |
Kamena ploča: | Ne |
Drveni podmetač: | Ne |
Oprema za ražanj: | Ne |
Mjerica za vodu (kuvanje na pari): | Ne |
Tehničke karakteristike
Energetska klasa: | A |
Zapremina rerne: | 70 lit. |
Dužina kabla max: | 2 m |
Unutrašnja lampa: | 15/25 W |
Ukupna potrošnja energije: | 3.1 kW |
Tip kabla/poprečni presjek: | H05VV-FG 3x1.5 mm² |
Spoljne dimenzije (V x Š x D): | 59.5 x 59.4 x 56.7 cm |
Ugradne dimenzije (V x Š x D): | 59.0/60.0 x 56.0 x 55.0 cm |
Tip proizvoda | Pećnice |
Brand | Beko |
Garancija | 5 god |
Tip pećnice | Ventilatorska |
Način čišćenja | Hidroliza |
Energetska klasa | A |
Volumen pećnice | 70 l |
Broj programa | 13 |
Visina | 59.5 cm |
Širina | 59.4 cm |
Dubina | 56.7 cm |