text.skipToContent text.skipToNavigation

Beko frižider TSE 1284 NID EK000408681

Beko frižider TSE 1284 NID: EK000408681

220,00 €
Cijena
186,99 €
Frižider TSE 1284 N | Brand:Beko | Energetska klasa:E | Postavljanje proizvoda:Samostojeći | Zapremina zamrzivača:13l | Zapremina frižidera:101l | Način hlađenja:Natural | Dimenzije:: 84x54x59cm | Garancija:5g |  Saznaj više

Dostavljamo već od 27.01.2022

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Beko frižider TSE 1284 N

MinFrost®
Minimalno nakupljanje leda. Nakupljanje leda u statičkim frižiderima čini da se hrana lijepi jedna za drugu i uređaj troši više energije.Minimalno nakupljanje leda Statički hladnjaci nemaju tehničku mogućnost automatskog otapanja leda, a to je ono što Vam svima zadaje glavobolje. Nikada nemate dovoljno vremena kako biste redovito odmrzavali zamrzivač kako bi se maknuo nakupljeni led, a istovremeno nemate kamo niti sa smrznutim namirnicama. Nakupljanje leda u statičkim hladnjacima čini da se hrana lijepi jedna za drugu i hladnjak istovremeno troši više električne energije. Zahvaljujući posebnom sistemu za isparavanje MinFrost®, nakupljanje leda u zamrzivaču drastično je smanjeno. To znači da će se zamrznute namirnice očuvati bolje i s manje energije, a ručno odmrzavanje zamrzivača biti će potrebno puno rjeđe.

Sigurnosno staklo
Uvijek ste se bojali staviti veliku posudu ili visoki lonac u hladnjak kako police hladnjaka ne bi popucale? Sada o tome više ne morate brinuti. Staklene police visoke izdržljivosti od kaljenog stakla mogu izdržati teret do 25 kg. Uvijek ste se bojali staviti veliku posudu ili visoki lonac u hladnjak kako police hladnjaka ne bi popucale? Sada o tome više ne morate brinuti. Beko hladnjaci imaju staklene police od kaljenog stakla visoke izdržljivosti koje mogu izdržati teret do 25 kg, a možete ih namještati i po visini, tako da možete spremiti i visoke lonce. Staklene police od kaljenog stakla otporne su na pukotine i ogrebotine puno bolje od polica napravljenih od neobrađenog stakla, tako da bezbrižno možete pohraniti teške predmete.

Promjenjiv smjer otvaranja vrata
U trenutku opremanja i / ili renovacije naše kuhinje, uopće ne razmišljamo o smjeru otvaranja vrata na našem novom hladnjakuU trenutku opremanja i / ili renovacije Vaše kuhinje, uopće niste razmišljali o smjeru otvaranja vrata na Vašem novom hladnjaku, što Vam prilikom dostave novog hladnjaka može upropastiti taj trenutak veselja i sreće. Umjesto euforije, imate glavobolju jer cijeli Vaš trud oko uređenja kuhinje sada pada u vodu, jer baš u tom trenutku shvatili ste da Vam smjer otvaranja vrata hladnjaka nikako ne odgovara. Uz Beko hladnjak koji ima mogućnost promjene smjera otvaranja vrata, Vašoj radosti i veselju neće biti kraja. Osim toga, možete udvostručiti kapacitet hlađenja, pozicioniranjem dva hladnjaka jedan pored drugog i okrenuti vrata na jednom.

Idealan za manje prostore
Vrlo praktičan hladnjak koji će zadovoljit sve korisnike i štedljiv što dokazuje njegova A+ energetska učinkovitostVrlo praktičan hladnjak koji će zadovoljit sve korisnike. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska učinkovitost, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za manje zajednice te prostore kao što su kuće za odmor ili apartmani. Ovaj samostojeći hladnjak ima sve potrebne osnovne funkcije, mali hladnjak za malu kuhinju. Praktičan je i u skladištu, podrumu, gostinjskoj sobi, spavaonici ili gdje god ti treba brz pristup piću ili grickalicama.

Osnovne karakteristike

Vrsta uređaja Stoni
Vrsta uklapanja Samostojeći
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l) 101 L
Visina 84 cm
Širina 54 cm
Dubina 59 cm
Energy Efficiency Class E
Vrsta sistema hlađenja Statični
Boja Bijela
Noise Emission Class C

Bruto i neto zapremina

Ukupna bruto zapremina 120 L
Total Volume (l) 114 L
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l) 101 L

Osobine frižidera

Vrsta polica u frižideru Izdržljive staklene police
Broj fioka za svežu hranu 1
Kapacitet nosača za jaja 6

Dizajn

Vrata sa promenom smjera otvaranja Vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji
LED Illumination® Jasan pregled unutrašnjosti
Vrsta kontrola Mehanička
Vrsta uklapanja Samostojeći
Vrsta ručice na vratima Integrisana ručica otvaranja u vratima
Boja Bijela

Performanse i potrošnja

Energy Efficiency Class E
Annual Energy Consumption (kWh/year) 137
Daily Energy Consumption (kWh/day) 0.4
Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day) 0.6
Noise Level (dBA) 36 dBA
Climate Class T
Voltage 230 V
Frekvencija 50 Hz
Preservation Time at Power Cut (hours) 9
Total Fresh Food & Chill Compartment Volume (l) 101 L
Frozen Food Storage Volume (l) 13 L
Daily Freezing Capacity (kg/day) 2 kg
Noise Emission Class C
Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C) 43
Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day) 0.2

|

Tip proizvoda Frižideri
Garancija 5 god
Brand Beko
Energetska klasa E
Širina 54 cm
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Visina 84 cm
Tip uređaja Frižider
Način hlađenja Statički
Kapacitet hlađenja 101 l