text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
VIVAX HOME zamrzivač VF-157 WHIDME-273111

211,00  €
Cijena
199,99  €
VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157, Vivax uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Energetski razred zamrzivača je A+, što omogućava vrlo malu potrošnju električne energije, Kapacitet od 157 litara dovoljan je za spremanje osnovnih namirnica tijekom ljeta i zime, lijep moderan dizajn.

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 23.09.2020

VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157

Široki asortiman pouzdanih i dugovječnih proizvoda Vivax Home uređaje svrstava u red proizvoda kojima se, osim vlastitog doma, mogu opremati apartmani, vikendice, hoteli te ostali prostori, a zahvaljujući modernom dizajnu oni su i prikladan i poželjan poklon.

Vivax uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti

VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157
 
Horizontalni zamrzivač VF-157 je vrlo praktičan jer se u njemu nalazi 5 prozirnih polica koje će Vam kasnije omogućiti da vrlo brzo pronađete namirnice koje želite.
 
Kapacitet od 157 litara dovoljan je za spremanje osnovnih namirnica tijekom ljeta i zime. Upravljačka ploča nalazi se u unutrašnjosti zamrzivača.
 
Energetski razred zamrzivača je A+ što omogućava vrlo malu potrošnju električne energije i bijele je boje. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute.
 
Odabiru ga korisnici koji imaju više potrebe za zamrzavanjem ali nemaju dovoljno prostora ili jednostavno žele praktičnost i kompaktnost.
 
 

 

Energetski razred A+
Dimenzije aparata (ŠxVxD) 55x142x55cm
Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto / 157 l
Dizajn/Boja Bijela
Prostor za zamrzavanje 5 ladica
Upravljačka pločaU unutrašnjosti zamrzivača
Promjena smijera otvaranja vratada
Niža el. potrošnjada
Samostojećida
Ugradbenine
Košarane
Podesive nožiceda

 

Tip zamrzivača Vertikalni
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Energetska klasa A+
Brand Vivax
Garancija 5 god
Boja Bijela
Tip proizvoda Zamrzivači
Akcija 96satikucanski