text.skipToContent text.skipToNavigation
VIVAX HOME zamrzivač VF-157 WHIDME-273111
240,00 €
Naša najniža cijena
199,99 €

VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157Vivax uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Energetski razred zamrzivača je A+, što omogućava vrlo malu potrošnju električne energije, Kapacitet od 157 litara dovoljan je za spremanje osnovnih namirnica tijekom ljeta i zime, lijep moderan dizajn.

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar {7} dana

Dostavljamo već od 09.12.2019

VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157

Široki asortiman pouzdanih i dugovječnih proizvoda Vivax Home uređaje svrstava u red proizvoda kojima se, osim vlastitog doma, mogu opremati apartmani, vikendice, hoteli te ostali prostori, a zahvaljujući modernom dizajnu oni su i prikladan i poželjan poklon.

Vivax uređaji poznati su kao uređaji vrhunskih karakteristika. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti

VIVAX HOME horizontalni zamrzivač VF-157
 
Horizontalni zamrzivač VF-157 je vrlo praktičan jer se u njemu nalazi 5 prozirnih polica koje će Vam kasnije omogućiti da vrlo brzo pronađete namirnice koje želite.
 
Kapacitet od 157 litara dovoljan je za spremanje osnovnih namirnica tijekom ljeta i zime. Upravljačka ploča nalazi se u unutrašnjosti zamrzivača.
 
Energetski razred zamrzivača je A+ što omogućava vrlo malu potrošnju električne energije i bijele je boje. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute.
 
Odabiru ga korisnici koji imaju više potrebe za zamrzavanjem ali nemaju dovoljno prostora ili jednostavno žele praktičnost i kompaktnost.
 
 

 

Energetski razred A+
Dimenzije aparata (ŠxVxD) 55x142x55cm
Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto / 157 l
Dizajn/Boja Bijela
Prostor za zamrzavanje 5 ladica
Upravljačka pločaU unutrašnjosti zamrzivača
Promjena smijera otvaranja vratada
Niža el. potrošnjada
Samostojećida
Ugradbenine
Košarane
Podesive nožiceda

 

Energetski razred A+
Tip ugradnje Samostojeći
Visina kućanskog aparata od 86 do 145 cm
Širina kućanskog aparata do 85 cm
Dubina kućanskog aparata 55 cm
Tip zamrzivača Horizontalni
Širina 55 cm
Brand Vivax
Tip proizvoda Zamrzivač