text.skipToContent text.skipToNavigation
Paket Bijela TehnikaIDEK000210650
350,96 €
Naša najniža cijena
299,99 €

Ovaj idealan BUNDLE za opremanje Vašeg prostora u sebi sadrži sljedeće proizvode:

  • VIVAX HOME frižider TTR-98 - u razini plohe
  • VIVAX HOME mini pećnica MO-4003B
  • VIVAX HOME kuvalo za vodu WH-102BB
  • VIVAX LED TV-32LE94T2

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar {7} dana

VIVAX HOME frižider TTR-98 - u razini plohe

Vrlo praktičan hladnjak i zamrzivač u razini radne plohe Vivax TTR-98, zadovoljit će svakog korisnika koji nema potrebe za spremanjem većih količina hrane. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za manje prostore kao što su manji stanovi, sobe, kuće za odmor ili apartmani. Također je popularan u studentskoj i radničkoj populaciji koji žive kao samci. Zapremina hladnjaka od 84l sa ukupno dvije staklene police osigurat će vašim namirnicama svježinu i produljiti vrijeme korištenja dok će ladica u dnu hladnjaka ostaviti mogućnost da svježe voće i povrće odvojite od ostatka namirnica. Zamrzivač ukupne zapremine 14l osigurat će sigurno zaleđivanje vašeg povrća, sladoleda, mesa i svega što želite uz malu potrošnju energije sa svoje maksimalne 4 zvjezdice. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute.

 


 

VIVAX HOME mini pećnica MO-4003B

Ograničeni ste prostorom, i nemate mjesta za standardne pećnice, ništa lakše, uz Vivax mini pećnicu MO-4003B uživajte u pečenju svoje omiljene delicije.

 


 

VIVAX HOME kuvalo za vodu WH-102BB

Zagrijte vodu za Vaš omiljeni napitak u sekundi, uštedite vrijeme, energiju i vodu uz pomoć Vivax kuhala za vodu WH-102BB

 


 

Vivax LED TV-32LE94T2

Posebno ergonomski dizajniran televizor koji umjesto klasičnog postolja ima nogice koje doprinose ukupnoj eleganciji televizora te boljem rasporedu težine na podlozi. VIVAX televizori postaju sve više prepoznati prvenstveno zbog odličnog omjera cijene i kvalitete te sve češće postaju prvi izbor kupaca, a tome pridonosi i proizvodnja TV-a u Hrvatskoj te 100% kontrola kvalitete. Glavne značajke novog Vivax led televizora su HOTEL MODE sa mogućnošću kloniranja postavki, energetska klasa A+, CI+ priključak te optički izlaz.

Brand Vivax
Tip proizvoda Bundle
Akcija Rasprodaja Vivax