text.skipToContent text.skipToNavigation
Paket Klima 9IDEK000210623
559,96 €
Naša najniža cijena
479,99 €

Ovaj idealan BUNDLE za opremanje Vašeg prostora u sebi sadrži sljedeće proizvode:

  • Klima uređaj VIVAX 09CH25AEX
  • VIVAX HOME frižider TTR-98 - u razini plohe
  • VIVAX LED TV-32LE94T2
  • VIVAX HOME mini pećnica MO-4003B

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar {7} dana

Dostavljamo već od 15.11.2019

Klima uređaj VIVAX 09CH25AEX

Ovaj klima uređaj je poznat po vrhunskim karakteristikama. Osim dizajna koji se može uklopiti u svaki prostor, odlikuju se najnovijim tehnologijama koje omogućuju napredne funkcionalnosti, a osim toga svojom brigom za zaštitu okoline spadaju među najštedljivije klime koje se mogu naći na tržištu. Vivax klima uređajima moguće je upravljanje putem pametnog telefona čak i u trenucima kada ste udaljeni od samih klima uređaja.

Ugodan i čist zrak prvi je preduslov da se osećate ugodno u nekom prostoru. Pri tome nivo buke izrazito je važna stavka, a klima uređaji Vivax ACP-09CH25AEX s obzirom na najnovija tehnološka dostignuća pridonose izrazito tihom radu kako kod hlađenja, tako i kod grejanja prostora.

 


 

VIVAX HOME frižider TTR-98 - u razini plohe

Vrlo praktičan hladnjak i zamrzivač u razini radne plohe Vivax TTR-98, zadovoljit će svakog korisnika koji nema potrebe za spremanjem većih količina hrane. Osim što je štedljiv u potrošnji energije, što dokazuje njegova A+ energetska klasa, zauzima i vrlo malo prostora. Idealan je odabir za manje prostore kao što su manji stanovi, sobe, kuće za odmor ili apartmani. Također je popularan u studentskoj i radničkoj populaciji koji žive kao samci.

Zapremina hladnjaka od 84l sa ukupno dvije staklene police osigurat će vašim namirnicama svježinu i produljiti vrijeme korištenja dok će ladica u dnu hladnjaka ostaviti mogućnost da svježe voće i povrće odvojite od ostatka namirnica. Zamrzivač ukupne zapremine 14l osigurat će sigurno zaleđivanje vašeg povrća, sladoleda, mesa i svega što želite uz malu potrošnju energije sa svoje maksimalne 4 zvjezdice. Ukoliko želite, možete i promijeniti smjer otvaranja vrata uz vrlo jasne priložene upute.

 


 

VIVAX LED TV-32LE94T2

Posebno ergonomski dizajniran televizor koji umjesto klasičnog postolja ima nogice koje doprinose ukupnoj eleganciji televizora te boljem rasporedu težine na podlozi. VIVAX televizori postaju sve više prepoznati prvenstveno zbog odličnog omjera cijene i kvalitete te sve češće postaju prvi izbor kupaca, a tome pridonosi i proizvodnja TV-a u Hrvatskoj te 100% kontrola kvalitete.

Glavne značajke novog Vivax led televizora su HOTEL MODE sa mogućnošću kloniranja postavki, energetska klasa A+, CI+ priključak te optički izlaz.

 


 

VIVAX HOME mini pećnica MO-4003B

Ograničeni ste prostorom, i nemate mjesta za standardne pećnice, ništa lakše, uz Vivax mini pećnicu MO-4003B uživajte u pečenju svoje omiljene delicije.

Namjena za prostor 26-35m2
Brand Vivax
Tip proizvoda Bundle
Akcija Rasprodaja Vivax