text.skipToContent text.skipToNavigation
Set 4 gume - Torque 205/55R16 91H TQ022 M+SIDEK000225789
168,00 €
Naša najniža cijena
159,96 €
TORQUE je Britanski brand guma i jedan je od najpovoljnijih brandova guma koji nudi širok raspon ljetnih, sezonskih i zimskih modela za automobile, teret i 4x4.

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar {7} dana

Dostavljamo već od 27.01.2020

Opis proizvoda

TORQUE je Britanski brand guma i jedan je od najpovoljnijih brandova guma koji nudi širok raspon ljetnih, sezonskih i zimskih modela za automobile, teret i 4x4. Predanost razvoju i proizvodnji pouzdanih i sigurnih guma doprinijela je povećanju ugleda branda na globalnom tržištu. Trenutno, TORQUE je prisutan u više od 40 zemalja širom svijeta, a ne na bilo kojem kontinentu.
Marka Torque predstavlja kvalitetu, pouzdanost i pravu vrijednost za novac.

Torque gume se proizvode u najsuvremenijem proizvodnom pogonu, koristeći najnovije tehnologije montaže guma. Inovativni, vrhunski dizajn i testiranje proizvoda, zajedno s preciznim sustavima kontrole kvalitete, osiguravaju da proizvod kontinuirano odgovara svim aktualnim europskim propisima.

Asortiman guma TORQUE TQ-022 opremljen je asimetričnim profilom i razvijen je za kompaktna i limuzinska vozala kojima je potrebna vrhunska izvedba u bilo koje doba zime u zamjenu za pristupačnu cijenu. Optimizirani profil, gumena smjesa i silicijska smjesa u pokretnoj traci i ojačanom kućištu ovog zimskog modela pružaju nizak otpor kotrljanja, precizno upravljanje, izvrsno upravljanje i poboljšane performanse kočenja na suhim i mokrim cestama, pružajući udaljenost kratko kočenje na snijegu. Profil je lijevan u asimetričnoj izvedbi s čvrstim vanjskim ramenima i krutim blokovima kako bi se poboljšala sigurnost u zakrivljenim i rebrastim utorima iznutra kako bi se povećala stabilnost pri velikim brzinama.

TORQUE - inženjer u Velikoj Britaniji.

TQ022_mala.jpg

 
Trostrane kružne rupe učinkovito prenose vodu izvan gazećeg sloja kako bi se smanjilo akvaplaning i povećala trakcija tijekom kiše.
Unutarnja konstrukcija sadrži dvostruko ojačane čelične pojaseve s spiralnim najlonom za povećanje stabilnosti gaznoga sloja i velike brzine. Povećana gustoća lamela na površini gaznoga sloja donosi dodatnu vuču na klizavim cestama. Odabirom raspona okretnih guma za zimsku sezonu uživat ćete u maksimalnim performansama u zamjenu za nisku cijenu.

Značajke i prednosti
  • Vanjski uzdužni blok rebra i unutarnji bočni prorezi
  • Smjesa gaznoga sloja silikagela
  • Tri uzdužna utora
  • Prolazni blok lamele
  • Poboljšajte kočenje, prianjanje u zavojima i uklanjanje vode i bljuzgavice
  • Pruža izvrsnu vuču i manji otpor kotrljanja
  • Poboljšava evakuaciju vode i stabilnost u uvjetima dubokog snijega
  • Pruža izvrsno prianjanje, smanjuje trenje i smanjuje otpor kotrljanja
 

TQ022_mala2.jpg

 
Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma: 
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Popis AH servisa u koje možemo isporučiti gume pronaći ćete ovdje

Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
 

logo.jpg