text.skipToContent text.skipToNavigation

Ariete parni čistač 4164, mop 10 u 1 modID EK000534232

Ariete parni čistač 4164, mop 10 u 1 modID: EK000534232

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

130,00 €

Cijena
64,99 €

Mop 10 u 1 lagan je i svestrana parni čistač koji se pretvara u praktičan višenamjenski generator pare idealan za dubinsko čišćenje i dezinfekciju kućnih pros...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 12.12.2023

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mop 10 u 1 lagan je i svestrana parni čistač koji se pretvara u praktičan višenamjenski generator pare idealan za dubinsko čišćenje i dezinfekciju kućnih prostora.Pogoduje uklanjanju klica i bakterija s površina u kući bez potrebe za deterdžentima. Sa samo snagom pare visoke temperature, Steam Mop 10 u 1 učinkovit je u temeljitom čišćenju svakog kuta kuće: dezinficira podove i tepihe, uklanja tvrdokornu prljavštinu i masnoću s ploča za kuhanjesavršeno čisti vaše sanitarije, obnavlja spojeve između pločice. Para također dezinficira i osvježava tkanine i sofe uklanjajući neugodne mirise. Steam Mop 10 u 1 spreman je za nekoliko sekundi i stvara kontinuiranu i konstantnu paru oko 18 minutaOdvojivi spremnik lako se puni pod slavinom. 

  • Spojite jedan od deset terminala i čišćenje postaje jednostavnije. Set posjeduje 10 nastavaka za čišćenje: za čišćenje i osvježavanje podova, tepiha, prozora, fuga, presvlaka, pećnica i radijatora, pa čak i glačanja i osvježavanja odjeće. Ovo rješenje nije samo učinkovito kod čišćenje čak i najtvrdokornijih prljavština. Ovaj parni čistaš vodi učinkovitu borbu protiv mikroba, bakterija i grinja bez potrebe za deterdžentima, samo sa upotrebom vode. Savršeno rješenje za osobe koje pate od alergija.
  • Snaga: 1500 W.
  • Kapacitet spremnika za vodu: 0,35 l.
  • Regulator pare. Stalno otpuštanje pare.
  • Okretni vrh 180 st.
  • Duljina kabela: 5 m Držač kabela.
  • Dodaci: Teleskopska ručka. Dvije krpe. Nastavak za tepih. Nastavak za materijale (plus tkanina). Prilagodba prozora. Tri različite četkice (male i velike okrugle, duguljaste). Lopatica. Dva čunja (ravna i savijena)

 

Steam Mop 10 u 1 - čišćenje i higijena u svakom kutku kuće!


Soft muffins to decorate

Zaštitite djecu od bakterija na podu

Snaga pare savršeno dezinficira tepihe, podove i sve druge površine u kući, tako da će vaša sigurno beba.

Uklanja masnoću

Para otapa svaki trag masnoće, a ploča za kuhanje postaje kao nova i nekorištena.

Osvježava odjeću, sofe, zavjese i tepihe

S okomitom parom možete osvježiti zavjese i sofe, ali i odjevne predmete koji će nakon svega nekoliko poteza biti spremne za nošenje.

 


Soft muffins to decorate

Slobodni od grinja i bakterija

Učinkovitost pare protiv klica, bakterija, grinja i alergena je nenadmašna. Dezinficirajte svoj dom eliminirajući ih do 99,9% i učinite zrak koji udišete čišćim.

Higijena i svježina

Para je prirodni saveznik koji ne treba kemijske dodatke. Vaš dom blistat će i mirisati kao nikada prije.

Živjeli krzneni prijatelji!

Ako posjedujete kućne ljubimce, održavajte svoje sofe svježima i čistima, uklanjajući nečistoće i neugodne mirise snagom dezinfekcije pare!

Tip proizvoda Parni čistači
Brand Ariete
Garancija 2 god
Snaga 1500 W
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!