text.skipToContent text.skipToNavigation

Black & Decker akumulatorska udarna bušilica 18V smartTechIDME-y68585

Cijena
186,50 €
Nova akumulatorska udarna bušilica Black + Decker 18V s pametnom baterijom za svijet pun novih mogućnosti. Snažna akumulatorska udarna bušilica ima snagu i brzinu za bušenje drva, metala i betona, ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 27.04.2021

Nova akumulatorska udarna bušilica Black + Decker 18V s pametnom baterijom za svijet pun novih mogućnosti. Snažna akumulatorska udarna bušilica ima snagu i brzinu za bušenje drva, metala i betona, kao i za uvrtanje svih vrsta vijaka.
Ova akumulatorska udarna bušilica osigurava brzinu, zakretni moment koji trebate za izvršavanje bilo kojeg zadatka, od bušenja u drvo, metali i plastiku do bušenja betona i cigle uz pomoć funkcije čekića visoke performanse.
Nova pametna tehnologija baterije je više nego samo punjiva baterija za brojne 18V električne i vrtne alate. Smart tech predstavlja novu 18V B+D bateriju s USB priključkom za punjenje i mogućnost Bluetooth povezivosti s pametnim telefonom.
U aplikaciji možete pratiti status napunjenosti baterije, ima funkciju pronalaska baterije, ako ste ju slučajno negdje u svom domu izgubili. Funkcija zaključavanja alata nudi dodatnu sigurnost tako da nitko ne može dirati Vaš alat ako se od njega maknete.
Aplikacija također sadrži detaljne upute o projektima za vaš alat koje možete pokušati sprovesti u djelo. Uz USB priključak za punjenje možete priključiti mobilni uređaj i puniti ih dok ste u pokretu.
Ništa Vam ne stoji na putu s ovom novom smart tehnologijom i spremni ste za sve izazove.