text.skipToContent text.skipToNavigation

Apple Watch Ultra Cellular 49mm, Titanium Case, Black/Gray Trail Loop - M/LID EK000485086

Apple Watch Ultra Cellular 49mm, Titanium Case, Black/Gray Trail Loop - M/LID: EK000485086

Imamo popuste za Valentinovo pogledaj ovdje! Ponuda vrijedi od 1.2. u 9 h do 14.02.2023. do 23:59. 

1.166,32 €

Cijena
982,00 €

Apple Watch Ultra Pametni sat Za one kojima su granice izazov. ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 06.03.2023

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Apple Watch Ultra Pametni satZa one kojima su granice izazov.

Upoznaj najčvršći i najmoćniji Apple Watch dosad. Odlikuje se čvrstim titanijskim kućištem, preciznim dvofrekvencijskim GPS-om, baterijom koja traje do 36 sati i trima specijaliziranim remenima za prave sportaše i pustolove.

Čvrst kao što izgleda.

Za izradu vrhunskog sportskog sata s dosad najboljim performansama, svaki smo element obradili iznimno detaljno. Titanijem se postiže savršena ravnoteža težine, čvrstoće i otpornosti na koroziju. Novo se kućište izdiže oko ravnog stakla od kristala safira i štiti ga od rubnih udaraca. Digital Crown sada je veći, a bočna tipka izdignuta je iz kućišta, pa je oboje lakše koristiti u rukavicama.

Lice sata Putokaz s Noćnim modom.

Samo na Apple Watchu Ultra lice Putokaz prikazuje sat koji se može prebaciti na aktivni kompas i ima prostora za osam komplikacija. Pri slabom osvjetljenju, zakretanjem Digital Crowna možeš aktivirati Noćni mod, pa će lice sata postati žarko crveno.

Spreman za akciju.

Novi Akcijski gumb omogućuje ti brzo fizičko upravljanje različitim funkcijama. Možeš ga prilagođavati, tako da ti primjerice posluži za kontrolu treninga, označavanje Putnih točaka Kompasa ili početak ronjenja. Mogućnosti su mu neograničene, baš kao i tvoje.

Planinari, trči, roni. Uz remen za svaku priliku.

Izrada vrhunskog sata za sportaše svih vrsta zahtijeva jedinstven pristup. Zato su specijalizirani remeni za pustolovine na otvorenom, treninge izdržljivosti i vodene sportove osmišljeni jednako pomno kao i sat.

Bilo da trčiš prvi put nakon duljeg vremena, 10 kilometara ili ultramaraton, s izazovima koji stavljaju na ispit fizičku spremu ne može se nositi svatko. Apple Watch Ultra je trening partner koji će ti pomoći da pomakneš svoje granice.

Brojevi koji motiviraju.

Za sportski napredak potrebni su precizni podaci i informacije. Ažurirana aplikacija Trening s novim mjernim podacima i prikazima pružit će ti sve informacije potrebne da postigneš više. Na većem zaslonu vidljivo je do šest mjernih podataka odjednom.

Redizajnirani kompas.

Precizan kompas nužan je za preživljavanje u divljini jednako koliko i dobre gojzerice. Redizajnirana aplikacija Kompas donosi nove prikaze i funkcije za preciznu orijentaciju izravno sa zapešća.

Akcijski gumb. Označi svoju lokaciju. Pronađi put.

Jednim pritiskom na Akcijski gumb možeš brzo postaviti Putnu točku na trenutnu lokaciju ili odmah pokrenuti Povratak. Tako ćeš se lakše fokusirati na put koji te još čeka ili na prijeđenu rutu.

Sirena od 86 decibela. Zvuk spasa.

Ako se izgubiš ili ozlijediš i želiš privući pozornost, drži pritisnut Akcijski gumb i aktiviraj sirenu koja će se čuti do 180 m daleko.

Senzor temperature.

Inovativni novi senzor temperature pruža dosad neviđeni uvid u žensko zdravlje i napredne mogućnosti praćenja ciklusa. Ujedno bilježi i promjene tjelesne temperature tijekom noći, a sve su vidljive u aplikaciji Zdravlje.

Praćenje spavanja.

Prati kako spavaš. Provjeri koliko vremena provodiš u svakoj od triju faza sna: REM-u, osnovnom i dubokom snu. A možeš saznati i kad te je nešto probudilo.

EKG.

Aplikacija EKG može bilježiti tvoj puls i srčani ritam pomoću električnog srčanog senzora te u podacima provjeriti postoji li trag fibrilacije atrija koja je oblik nepravilnog srčanog ritma.

Obavijesti o zdravlju srca.

Primaj obavijesti o neuobičajeno brzom ili sporom pulsu te nepravilnom srčanom ritmu.

Zasićenost kisikom. 

Očitanja zasićenosti krvi kisikom važan su pokazatelj tvog ukupnog zdravstvenog stanja.

Ostalo Kućište od titanija
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Apple
Boja Sivo/Plava
Garancija 2 god
Širina 44 mm
Vodootporan Da
Visina 49 mm
Sučelje Bluetooth
Rezolucija ekrana 410 x 502
NFC Ne
Masa 61.3 g
Dubina 14.4 mm
Vrsta ekrana LTPO OLED
Trajanje baterije (uobičajeno korišćenje) do 1 dan