text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Kolica 2u1 Latitud BrownIDME-y205966

149,99  €
Cijena
129,99  €
Primebebe kolica 2u1 Latitud Brown Primebebe kolica 2u1 Latitud Grey su kolica upravo za one koji žele moderan stil i nešto potpuno drugačije i inovativno. Kolica su namijenjena najzahtjevnijim roditeljima, a sastoje se od aluminijske konstrukcije i košare/sportskog dijela. Kolica su namijenjena djeci od rođenja do 3 godine starosti.

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 26.10.2020


Korpa/sportski dio - osigurat će udobnost i sigurnost djeteta. Košara ima dodatne prozorčiće na bočnim stranama sa ugrađenim mrežicama radi lakšeg protoka zraka u ljetnim mjesecima.

Sportski dio se sastavlja iz košare na način da potezom dvaju remenčića napravite sjedeći dio te, ručkicom koja je sa vanjske strane, namještate položaj za leđa.

Uz sportski dio dolazi dodatni dvostrani perivi jastučić za zimsko ili ljetno vrijeme. Zimska strana jastučića zadržava toplinu tijela te na taj način grije tijelo vašeg djeteta, dok je ljetna strana napravljena od prozračnog materijala koji se ne zagrijava.

Krović na kolicima ima dodatno prednje sjenilo koje se može produžiti prema naprijed radi dodatne zaštite djeteta od vjetra ili sunca. Zaštitni ković se može sklopiti ili u potpunosti skinuti. Na vrhu krovića se nalazi prozorčić kako bi dijete lakše vidjelo vas a i vi njega. Dio gdje dijete drži nogice je podesivo u tri položaja.

Aluminijska konstrukcija kolica je vrlo lagana za korištenje. Visina ručke je podesiva u tri položaja. Izuzetno je lagano rukovati kolicima zahvaljujući prednjim kotačima koji su manji, opremljeni sa amortizerima i okreću se za 360 stupnjeva, dok stražnji veći kotači smanjuju vibraciju pri vožnji te olakšavaju prelazak preko neravnih površina. Sklapanje konstrukcije se vrši jednim potezom u manju dimenziju, te se vrlo jednostavno stavljaju u prtljažnik automobila.

 

Na donjem dijelu konstrukcije se nalazi shopping košara.

 

U setu je uključeno: košara, sportsko sjedalo, aluminijski okvir/rama, shopping košara i odvojiv dodatni dvostrani jastučić.

 

Garancija: 12 mjeseci

 

Rasklopljena kolica (VxŠxD): 118 x 63 x 76 cm

 

Sklopljena kolica (VxŠxD): 35 x 63 x 76 cm

Akcija 96satiopremabebe