text.skipToContent text.skipToNavigation

Fisher Price tablet sveznalica FPIDME-y63308

31,99 €
Cijena
17,99 €
Fisher Price tablet za sveznalice razine znanja podučava slovima, prvim riječima. Fisher-Price tablet za sveznalice uključuje tehnologiju Smart Stages™, nov i uzbudljiv način za promjenu edukativn...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Fisher Price tablet za sveznalice razine znanja podučava slovima, prvim riječima.

Fisher-Price tablet za sveznalice uključuje tehnologiju Smart Stages™, nov i uzbudljiv način za promjenu edukativnog sadržaja kako beba raste.

Svaka se beba razvija svojim vlastitim ritmom, a Smart Stages™ tehnologija omogućuje odabir aktivnosti koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi Vašeg djeteta.

Tu je cijeli niz razvojno prilagođenih pjesmica, fraza i zvukova unutar tri razine igre.

Beba može pritisnuti jednu od 31 aplikacijskih tipki kako bi uključila zvukove i glazbu i uključila učenje o slovima, prvim riječima, životinjama i puno više toga.

Kako bi bio još zabavniji, zaslon tableta svijetli i treperi uz pjesmice i fraze.

 

Karakteristike: 

  • Upoznaje bebu sa slovima, prvim riječima, životinjama
  • Puno glazbe, fraza i smiješnih zvukova • Sadrži tehnologiju Smart Stages™: učenje se mijenja kako beba raste!
  • Tri razine igre donose nove pjesmice, fraze i zvukove za mališana 
  • Za rad su potrebne 3 baterije AA
  • Preporučena dob : 12-36 mjeseci

 

  1. Razina 1 – Istraživanje – 12MJ+ Praktično istraživanje bebe nagrađuje se smiješnim zvukovima, frazama i pjesmicama. Beba može pritisnuti bilo koju tipku abecede kako bi čula prve riječi kao što je „jabuka”.
  2. Razina 2 – Poticanje – 18MJ+ Ova faza potiče bebu na pronalaženje slova i predmeta! Glazba, zvukovi i glasovne fraze nagrađuju bebinu igru. Pritisnite dugme kako bi se čule naredbe kao što je „Pronađi macu”.
  3. Razina 3 – Gluma – 24MJ+ Fisher Price tablet za sveznalice je kao i pravi tablet, samo zabavniji! Realističan tablet s ravnim zaslonom potiče imitiranje i maštu kroz rano igranje uloga. „Njihihi! Možeš li njištati kao konj?”