text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Abecedni kamion 10915ID EK000291151

LEGO DUPLO Abecedni kamion 10915ID: EK000291151

Cijena
47,00 €

Potaknite djecu da slažu, igraju se i uče uz LEGO DUPLO Abecedni kamion... Slaganje! Treba razvrstati 26 kocaka sa slovima, poslagati ih i prevesti na kamionu. Igra! Mala djeca mogu podijeliti mašt...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Potaknite djecu da slažu, igraju se i uče uz LEGO DUPLO Abecedni kamion... Slaganje! Treba razvrstati 26 kocaka sa slovima, poslagati ih i prevesti na kamionu. Igra! Mala djeca mogu podijeliti maštovite pustolovine s dječakom, djevojčicom i slatkim medvjedom dok utovaraju kocke u kamion. Učenje! Predškolska djeca upoznaju se sa svim slovima abecede, pa mogu brzo naučiti slovkati jednostavne riječi (Z-A-B-A-V-A)!

• Uvedite malu djecu u učenje abecede uz edukativnu igračku s kockama na kojima su slova. Raznoliki poklon za djecu potiče na kreativno slaganje, maštovitu igru i učenje abecede, i to sve u jednom kamionu punom maštovite zabave!
• Dječak, djevojčica i preslatki medvjedić sudjeluju u maštovitim pustolovinama igre uloga, ali i pomažu djeci da utovare i istovare 26 kocaka za mališane, na kojima su sva slova engleske abecede.
• Mala djeca poboljšavaju fine motoričke vještine dok slažu kocke sa slovima na kamion. Dok to rade, upoznaju se sa svim slovima abecede, pa mogu brzo naučiti slovkati jednostavne riječi (Z-A-B-A-V-A)!
• Edukativna igračka za malu djecu sa slatkim likovima, koja sadrži raznobojne kocke koje je jednostavno držati, sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za dječake i djevojčice od 18 mjeseci i starije.
• Kamion je visok više od 12 cm i dug 7 cm, pa djeca mogu učiti abecedu kroz igru velikim igračkama. Kombinirajte s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
• Nisu potrebne baterije za pokretanje abecednog kamiona iz serije LEGO® DUPLO®, samo dječja mašta. Igračke bez baterija za aktivnu igru omogućavaju djeci da se kreativno igraju, a usto razviju fine motoričke vještine i svijest o prostoru.
• Otvorite kutiju iz kompleta za igru i možete odmah početi slagati, učiti i igrati se. U jednostavnim uputama roditelji i djeca mogu pronaći ideje i nadahnuće za uživanciju dok ste rekli keks.
• Uvedite predškolsku djecu u učenje kroz kreativnu igru bez ograničenja koja inspirira mlade umove. Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® sadrže poznate scene, zabavne likove i elemente koje je jednostavno uzeti, pa su savršene igračke za razvoj male djece.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da ih mali prsti mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® DUPLO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 36 dijelova.
Preporučena dob: 1,5+ godina.
Tip proizvoda LEGO DUPLO
Brand LEGO®
Starosna Granica 1,5+
Namijenjeno za Bebe 1 - 3
Tema DUPLO My First
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!