text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Zaneov snažni EVO robot 71761ID EK000440073

LEGO Ninjago Zaneov snažni EVO robot 71761ID: EK000440073

Cijena
16,00 €

Udruži se sa Zaneom u nevjerojatnom snažnom EVO robotu i suočite se s opakim Kobrom Mehaničarem u napetim borbama. Pazi se zmijskog laserskog pištolja! Opremi Zanea i nadogradi oklop robota, uskoči...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Udruži se sa Zaneom u nevjerojatnom snažnom EVO robotu i suočite se s opakim Kobrom Mehaničarem u napetim borbama. Pazi se zmijskog laserskog pištolja! Opremi Zanea i nadogradi oklop robota, uskoči u kabinu i uzvrati udarac mačem i odličnim šurikenom. Kada ispuniš misiju, dobit ćeš kolekcionarsku zastavu nevidljivosti.

• Pomični model robota – poklonite djeci neograničene borbe s ninjama u kompletu LEGO® NINJAGO® Zaneov snažni EVO robot (71761).
• Sadrži 2 figurice – komplet igračaka s ninjom sadrži Zanea s mačem i oklopom za snažniji dojam te zmijskog ratnika Kobru Mehaničara s laserskom puškom.
• Bitke s ninjama – detaljan model robota ima pomične noge i ruke, veliki šuriken i kabinu u koju djeca mogu staviti Zanea prije borbe sa zmijskim ratnikom.
• Kolekcionarska zastava – kao novost iz siječnja 2022., kada djeca ispune misije i pobijede zmiju, dobivaju zastavu nevidljivosti koju mogu staviti na koplje na robotu.
• Još nagrada – potražite zastave i u 7 drugih NINJAGO® kompleta, uključujući Jayev gromoviti EVO zmaj (71760), Kaijev vatreni EVO zmaj (71762) i Lloydov trkaći EVO auto (71763).
• Brzo slaganje i igra – uz komplet igračaka s ninjom od 95 dijelova djeca od 6 godina i starija mogu slagati i sudjelovati u pustolovinama iz NINJAGO® Cityja.
• Model za izlaganje – model robota visok je više od 12 cm i savršen je za izlaganje u dječjoj sobi.
• Akcija iz mašte – uz igračke iz serije LEGO® NINJAGO® djeca se rado miču od ekrana i bježe u mistični svijet u kojem se bore protiv sila zla.

Set sadrži: 95 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Starosna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!