text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe autosjedište iZi Flex Fix i-Size, Crna unutrašnjost automobila (2/3)ID EK000370582

BeSafe autosjedište iZi Flex Fix i-Size, Crna unutrašnjost automobila (2/3)ID: EK000370582

Cijena
359,00 €

Autosjedište iZi Flex Fix i-Size | Brand: BeSafe | Težina djeteta: 15-136kg | Dob: 4-12g | Visina djeteta: 100-150 cm | Grupa: 2/3 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Visina: 100-150 cm
Dob: Oko 4 do 12 godina
Montaža: Može se postaviti s pojasom s uporištem u 3 tačke ili u kombinaciji ISOfixa i pojasa s uporištem u 3 tačke
Smjer: U smjeru vožnje
Atest: UN R129 (i-Size 100 – 135 cm, za specifična vozila 135 – 150 cm)

BeSafe iZi Flex FIX i-Size je autosjedalica (booster s naslonom) za djecu visine 100-150 cm (dob: 4-12 godina) koja ima izvrsne sigurnosne karakteristike te donosi visoke standarde udobnosti i fleksibilna rješenja koja omogućavaju lako postavljanje i namještanje sjedalice, te vožnju troje ljudi na stražnjoj klupi automobila.
BeSafe iZi Flex FIX i-Size odobren je u skladu s najnovijim propisom UN R129-02 koji je stupio na snagu u lipnju 2017.

Sigurnost i fleksibilnost u jednoj autosjedalici
BeSafe predstavlja prvu autosjedalicu za veću djecu (booster s naslonom) na tržištu koja je u potpunosti sukladna s novim standardima za dječje autosjedalice UN R129-02. Nova BeSafe autosjedalica iZi Flex FIX i-Size pruža značajno višu nivo prometne sigurnosti i zaštite za tjelo i glavu djeteta. Autosjedalica je osvojila prestižnu nagradu “Kind + Jugend Innovation Award” u kategoriji ‘Svijet djece na putovanju.

Superiorna sigurnost
Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu za dijete, BeSafe Flex FIX i-Size opremljen je inovativnim modularnim sistemima s tri sloja zaštite od bočnog udara. Dodatna SIP+ zaštita po potrebi se može ukloniti (i bez dodatne zaštite autosjedalica je odobrena prema najnovijoj regulativi) pogotovo kada se postavljaju tri sjedalice u jedan red u automobilu. Naslon za glavu u obliku slova V omogućava udoban položaj i pruža podršku za spavanje, istovremeno pružajući djeci širok vidik izvan automobila. Sjedalica nema nepotrebne rogove za navođenje pojasa čime se smanjuje mogućnost pogrešne upotrebe i povećava sigurnost, a ima potpuno novu međunožnu kopču, inspiriranu BeSafe pojasom za trudnice, koja pomaže u održavanju bedrenog pojasa u optimalnom položaju na kukovima djeteta.

Jedinstvena fleksibilnost prostora
Visina autosjedalice može se jednostavno podesiti od 100 do 150 cm, što je moguće učiniti s obje strane sjedalice dok dijete sjedi u njoj. Mogućnost uklanjanja dodatne bočne zaštite (SIP+) omogućava smještanje 3 autosjedalice, odnosno 3 osobe na stražnju klupu automobila.

Maksimalna udobnost za dijete i praktičnost za roditelje
BeSafe iZi Flex FIX i-Size dizajniran je tako da djeci omogućava najveću udobnost s naslonom koji raste s djetetom i ima mogućnost naginjanja u položaj za spavanje. Roditeljima praktičnost upotrebe osiguravaju: lako kopčanje djeteta, jednostavno postavljanje i modularnost sjedalice čiji se naslon prilagođava kako bi pristajao različitim tipovima automobilskih sjedišta i prostorima raznih veličina.
Tip proizvoda Autosjedišta
Brand BeSafe
Težina 15-36 kg
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!