text.skipToContent text.skipToNavigation

Beko mašina za pranje veša WTE 10736 CHTID EK000438817

Beko mašina za pranje veša WTE 10736 CHTID: EK000438817

Cijena
712,00 €

Mašina za pranje veša WTE 10736 CHT | Brand: Beko | Energetska klasa: B | Kapacitet: 10kg | Broj obrtaja: 1400 | Motor: Inverter | Dimenzije (VxŠxD): 84x60x64cm |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 07.02.2023

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Beko mašina za pranje veša WTE 10736 CHT

Beko mašina za pranje veša WTE 10736 CHT

HygieneTherapy

Ubija više od 99% bakterija i virusa

Naš program HygieneTherapy efikasno ubija više od 99% bakterija i virusa. Koristeći vrući vazduh na visokim temperaturama, program HygieneTherapy ostavlja odjeću savršeno čistom i higijenskom, bez upotrebe vode.

Pogram za posteljinu

Grinje vole da raste u krevetu, žive u dušecima, jastucima i odjeći. Prosječni krevet može lako imati više od 10.000 grinja koji žive u njoj, kolektivnu deponuju više od dva miliona izmeta - glavni uzrok astme i alergija. * Alergije postaju jedna od glavnih zdravstvenih problema u domaćinstvima. Zato Beko 8 i 9 kg mašine za pranje veša imaju poseban program pranja kako bi se pobrinuli za ovaj problem. Kapacitet 8 i 9 kg i posebni program pranja će efikasno i temeljito ispirati čak i jorgan king size. 
* Izvor: Izveštaj britanske alergijske fondacije.

Hygiene +

Program upotrebljavajte za pranje veša (dječije odjeće, posteljine, donjeg veša, pamučne odjeće itd.) kojem je potrebno antialergijsko i higijensko pranje na visokoj temperaturi s intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja. Program je testirala "Britanska organizacija za alergije" (Allergy UK) pri odabranoj temperaturi od 60°C i sertifikovan je na temelju učinkovitosti otklanjanja alergena, bakterija i buđi.

Xpress Super Short 14 Min program

2 kg čistog veša za 14 min

Xpress Super Short 14 Min program omogućava vam da operete do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne zvuči puno, ali to je kao 20 majica.

AntiCrease®

Veš koji nije izgužvan

AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odjeća ostala svježa i neizgužvana. To znači da umjesto peglanja možete da radite nešto što volite.

SteamCure™

Tehnologija SteamCure™ radi sve umjesto vas jer prije pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao prije i posle pranja je znatno olakšan.

Home Whiz

Kada Vaša mašina za veš brine o vama

Kada HomeWhiz povežete sa svojom pametnom Beko mašinom za veš imate mogućnost preuzimanja novih programa pranja, mijenjanja parametara pranja kao i praćenja napretka u radu uz automatsko primanje obaveštenja, a kada nešto nije u redu tu je opcija „Dijagnoza stručnjaka“ koja Vam štedi vrijeme i novac jer automatski detektuje problem i pruža opcije za rešavanje. HomeWhiz aplikacija, omogućava Vam da koristite pametne telefone kako biste pratili rad  veš mašine. Preuzmite aplikaciju preko app prodavnice na Vaš telefon, kako biste mogli da koristite bluetooth funkciju. Posjetite sajt www.homewhiz.com i provjerite da li  Android i iOS verzija podržava HomeWhiz aplikaciju. HomeWhiz aplikacija Vam omogućava da preuzmete dodatne programe pranja. Koristite bluetooth funkciju da se povežete sa mašinom. Na ovaj način možete koristiti Vaš pametni uređaj da biste mogli da kontrolišete programe.

ProSmart™

Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odJeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mjestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.

Stain Expert Program

Besprekorno čišćenje za 24 vrste mrlja

Ostavite bijelo sirće, limunov sok i sapun za suđe. Oni pripadaju kuhinji, a vaša umrljana odjeća pripada mašini za pranje veša sa Stain Expert programom. Bilo da se radi o kafi, kečapu, čokoladi, šminki ili krvi, StainExpert je posebno dizajniran da se riješi 24 različite vrste mrlja tako da više nećete morati prethodno tretirati nijednu mrlju.

 

Beko mašina za pranje veša 10 kg 

Tip kontrole: Programator
Display: Da 
Bluetooth povezivanje: Da 
Tajmer: Da
Kapacitet mašine: 10 kg
Broj standardnih programa: 15
Boja: Bijela

 

Glavne Karakteristike

Tip mašine za pranje veša: Samostojeća
Bubanj: Inox
Svijetlo: Ne
Vrata: XL
Zaključavanje programa: Da
Način punjenja: Frontalno
Fioka za tečni deterdžent: Da
Zaštita od prelivanje vode: Da
Kapacitet pranja veša: 10 kg
Broj programa pranja veša: 15
Maksimalna brzina centrifuge: 1400 rpm
Aqua tech: Ne
Indikator toka programa: Da
Automatska kontrola nivoa vode: Da
Sistem automatske kontrole potrošnje vode: Da
Kontrola neravnoteže bubnja: Da

 

Programi

Zavisno od vrste tkanine, koristite sledeće glavne programe:  
 1. Pamuk: Program za pamučni veš (čaršavi, navlake za jorgan, peškiri, donji veš)
 2. Eco Pamuk 40-60°C Omogućava veliku uštedu energije i vode, pere duže od ostalih programa.
 3. Sintetika Program za košulje,bluze,odjeća od sintetike miješana s pamukom)kraći ciklus pranja u odnosu na pamuk  za zavjese i til koristite program Sintetika 40°C sa funkcijom pretpranja i funkcijom protiv gužvanja.
 4. Daily Xpress/Xpress Super Short: Program predviđen za manje količine pamučne robe koja nije mnogo zaprljana, program trajanja za period od 28 i 14 minuta.
 5. Vuna/Ručno pranje:  Odaberite temperaturu koja je navedena na etiketama vaše odjeće.Za vunu upotrebljavajte odgovarajući deterdžent.Prati u skladu sa uputstvima na etiketi proizvoda.
 6. Gentle Care 20°:  Program predviđen za osjetljive materijale.
 7. Downloaded program/Bluetooth: Specijalan program koji Vam omogućava da preuzimate dodatne programe pranja preko aplikacije HomeWhiz.
 8. Centrifuga+Pumpa: Koristi se za uklanjanje vode iz odjeće i da biste iscijedili vodu iz mašine.
9. Hygiene Therapy: Higijensko osvježavanje i pranje toplim vazduhom. Trajanje programa 58 min. Ovim programom osigurava se higijensko čišćenje vazduhom održavanjem temperature veša na relativno visokim temperaturama tokom određenog vremena osjetljivim načinom zagrijavanja. Koristite ovaj program za brzo higijensko čišćenje suve odjeće od pamuka ili sintetičkih materijala toplim vazduhom.*U program nije uključeno pranje veša vodom, već se roba tetira vrućim vazduhom. 
10. Shirts-košulje: Program za košulje od pamuka ili sintetike i miješano.
11. Duvent/Down Wear (Pokrivači/Odjeća od perja): Program za pokrivače. ne stavljajte više od 1 pokrivača 200 x 200 cm.
12. Hygiene+: Program upotrebljavajte za pranje veša (dječije odjeće, posteljine, donjeg veša, pamučne odjeće itd.) kojem je potrebno antialergijsko i higijensko pranje na visokoj temperaturi s intezivnim i dugotrajnim ciklusom pranja. Program je testirala "Britanska organizacija za alergije" (Allergy UK) pri odabranoj temperaturi od 60°C i sertifikovan je na temelju učinkovitosti otklanjanja alergena, bakterija i buđi.
13. Stain Expert: Ovaj program ima mogućnost uklanjanja 24 vrste mrlja, nije predviđeno za osjetljive materijale.
14. Outdoors/Sports: Koristi se za pranje sportske odjeće i odjeće za aktivnosti van kuće koje sadrže tkaninu od mješavine pamuka i sintetike.
15. Ispiranje: Program ispiranja.

 

Funkcije

Selekcija brzine centrifuge: Da, bez centrifuge, 600, 800, 1200, 1400  rpm
Selekcija temperature: Da
Odloženi start: Da
Pomoćna funkcija - 1: Pretpranje
Pomoćna funkcija - 2: Fast +
Pomoćna funkcija - 3: Para (smanjuje nabore i vrijeme peglanja male količine pamučnog, sintetičkog ili miješanog veša bez mrlja)
Pomoćna funkcija - 4: Bluetooth
Pomoćna funkcija - 5: Prilagođeni programi
Pomoćna funkcija - 6: Održavanje higijene bubnja
Pomoćna funkcija - 7: Anti gužvanje
Pomoćna funkcija - 8: Pet Hair Removal
Pomoćna funkcija - 9: Dječija brava

 

Tehničke karakteristike

Energetska klasa: B (A+++ -10%)
Klasa centrifugiranja: B
Potrošnja energije: 59 kwh
Bučnost prilikom rada: 72 dBa
Potrošnja vode: 37 l
Dimenzije: 85 x 60 x 60 cm
Tip proizvoda Mašine za pranje veša
Brand Beko
Garancija 5 god
Energetska klasa B
Vrsta motora Inverter
Punjenje Prednje
Kapacitet pranja 10 kg
Dubina mašine za pranje veša Standardna
Broj okretaja 1400 okr/min
Buka (dB) 72 dB
Broj programa 15
Visina 84 cm
Širina 60 cm
Dubina 64 cm