text.skipToContent text.skipToNavigation

KLIMA VIVAX ACP-12CH35AEMIID ME-y74196

KLIMA VIVAX ACP-12CH35AEMIID: ME-y74196

Cijena
437,49 €

Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji. Serija M Vivax Cool inverter klima. Za hlađenje i grejanje soba od 25 do 35 m2  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Za prvih 10 kupaca Klima kamina i peći poklanjamo Vam poklon bon u vrijednosti od 30€!

Za kupovinu klima kamina i peći do 29.02.2020. poklanjamo poklon bon od 30€ za sledeću kupovinu iznad 100€!
Poklon bon ćemo Vam poslati na e-mail adresu 15 dana nakon kupovine i možete ga iskoristiti 30 dana od dana prijema, a vrijedi na cijeli asortiman!

Relaksacija uz BIO filter vazduha koja sakuplja mikro čestice, prašinu i alergene. Follow me, prati kretanje i optimizuje izduvne gasove.

 

M design serija predstavlja dokaz da Vivax klima uređaji nude puno više od konkurencije.

Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu.

Unutarnja jedinica ima BIO filter i filter prašine što je čini zrak koji udišete vrlo čistim dok vanjska ima sasvim novu konstrukciju koja je sada još tiša i otpornija na vanjske utjecaje.

Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju.

Uz sve navedeno, uz kupnju WiFi modula, ovaj uređaj je i WiFi upravljiv.

Novi rashladni gas R32

 Vivak klima uređaji ispunjavaju međunarodne standarde zaštite životne sredine i energetske efikasnosti.

 Bezbednost po životnu sredinu garancija je za zaštite životnu sredinu, obezbeđuje potpunu zaštitu ozonskog omotača. Smanjeni potencijal za globalno zagrevanje omogućava manju proizvodnju gasa.

Energetska efikasnost Klima uređaji sa R32 rashladnim sredstvom omogućavaju povećanje energetske efikasnosti od 2-9% u poređenju sa R410A rashladnim uređajima

PlayDoh
Jamstvo Vivax klima uređaja
Garancija na Vivax cool klima uređaje počinje da teče od dana kupovine i traje 24 meseci. Garancija na uređaj u komercijalnoj upotrebi biće produžena za narednih 12 meseci nakon što je ovlašćeni servis izvršio garantni servis. Garancija se može produžiti ukupno jedan put, u ukupnom trajanju od 36 meseci. Naknadu za servisiranje naplaćuje ovlašteni servis po cjeniku predstavnika KimTec i potvrđuje garantni list, što dokazuje produženje i valjanost garancije. Garancija je važeća ako Vivax montažu ili servis klima uređaja obavlja servis ovlašćen od strane KimTec-a.