text.skipToContent text.skipToNavigation

VIVAX COOL, klima ur., ACP-18CH50AEQI R32 - inv., 5.57kWID ME-y79997

VIVAX COOL, klima ur., ACP-18CH50AEQI R32 - inv., 5.57kWID: ME-y79997

610,00 €

Cijena
570,00 €

VIVAX COOL, klima ur., ACP-18CH50AEQI R32 Kapacitet hlađenja 5, 28 kW, Kapacitet grejanja 5 A++ u hlađenju A+ u grejanju Kapacitet klime u BTU 18000  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. Q design serija predstavlja dokaz da Vivax klima uređaji i u najnižem cjenovnom razredu nude puno više od konkurencije. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju.

PlayDoh
Jamstvo Vivax klima uređaja
Garancija na Vivax cool klima uređaje počinje da teče od dana kupovine i traje 24 meseci. Garancija na uređaj u komercijalnoj upotrebi biće produžena za narednih 12 meseci nakon što je ovlašćeni servis izvršio garantni servis. Garancija se može produžiti ukupno jedan put, u ukupnom trajanju od 36 meseci. Naknadu za servisiranje naplaćuje ovlašteni servis po cjeniku predstavnika KimTec i potvrđuje garantni list, što dokazuje produženje i valjanost garancije. Garancija je važeća ako Vivax montažu ili servis klima uređaja obavlja servis ovlašćen od strane KimTec-a.
Tip proizvoda Klime za dom
Brand Vivax
Garancija 2 god
Boja Bijela
Učinak grijanja 5 kW
Učinak hlađenja 5 kW
Tip unutrašnje jedinice Zidna jedinica
Tip jedinice Set (unutrašnja + vanjska)
Namjena klima prema prostoru od 36 do 50 m2
Energetski razred grijanja A
Energetski razred hlađenja A++