text.skipToContent text.skipToNavigation

Vivax Cool V DESIGN inverter klima uređaj 5,57kW, ACP-18CH50AEVIID ME-271206

Vivax Cool V DESIGN inverter klima uređaj 5,57kW, ACP-18CH50AEVIID: ME-271206

Cijena
713,00 €

Vivax Cool V DESIGN ACP-18CH50AEVI Kapacitet hlađenja 5,28 kW Kapacitet grijanja 5,57 kW Ekološki plin R410A Energetska klasa hlađenja A++ Energetska klasa grijanja A+  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Serija V dizajna predstavlja najbolji i najbolji kvalitet koji Vivax može ponuditi od klima uređaja u mono split izvedbi.

Specijalna 3D inverterska tehnologija omogućava značajne uštede energije, tihi rad i dugotrajan kvalitet.

Unutrašnja jedinica ima filter i jonizator, što ga čini izuzetno pogodnim za ljude koji su osetljivi na prljavštinu, dok spolja ima grejače kompresora i kondenzatora, što ga čini izuzetno efikasnim u režimu grejanja.

3D protok vazduha će omogućiti da vazduh prodre u svaki ugao prostorije, a završni i završni kvalitet do zadnjeg detalja će vas ostaviti bez daha.

Sve to u energetskom razredu A ++ u hlađenju i A + u grejanju.

Ako želite da kontrolišete svoj klima uređaj u bilo kom trenutku, tu je i WiFi modul sa kojim možete proširiti funkcije ovog uređaja. Pored uključivanja i isključivanja mobilne aplikacije, podesite tajmer, saznajte koliko vaš klima uređaj koristi energiju, kako funkcioniše i dijagnostikuje potencijalni kvar.

Pored svih navedenih prednosti, ovaj uređaj vam omogućava da imate jedinstven izgled kako biste skočili iz klasične kutije klima uređaja i dodali još jedan estetski detalj svom prostoru.

Black Mirror Inner Single će doneti novu dimenziju vašem domu da niko neće ostati ravnodušan.

 

Kapacitet hlađenja 5,28 kW

Kapacitet grijanja 5,57 kW

Ekološki plin R410A

Energetska klasa hlađenja A++

Energetska klasa grijanja A+

SEER koeficijent 6,6

SCOP koeficijent 4,1

Funkcionalnosti I feel funkcija,Turbo mode,auto mode,auto restart,ionizator,samodijagnostika kvarova,sleep mode,soft start,timer.

Ostalo LED ekran,bio filtar,dust filtar,ravna prednja maska, Funkcije Isušivač preostale vlage, Grijač kompresora i kondenzatora, Funkcija uštede energije

Pokretanje pri niskom naponu, Zaštita ventila vanjske jedinice, Grijanje i hlađenje pri temperaturi -20°C, Wi-Fi ready

Kapacitet odvlaživanja 1,8 l/h

Buka - UJ 39 dB(A)

Buka - VJ 56 dB(A)

Područje rada -20°C?T?50°C

 

 

PlayDoh
Jamstvo Vivax klima uređaja
Garancija na Vivax cool klima uređaje počinje da teče od dana kupovine i traje 24 meseci. Garancija na uređaj u komercijalnoj upotrebi biće produžena za narednih 12 meseci nakon što je ovlašćeni servis izvršio garantni servis. Garancija se može produžiti ukupno jedan put, u ukupnom trajanju od 36 meseci. Naknadu za servisiranje naplaćuje ovlašteni servis po cjeniku predstavnika KimTec i potvrđuje garantni list, što dokazuje produženje i valjanost garancije. Garancija je važeća ako Vivax montažu ili servis klima uređaja obavlja servis ovlašćen od strane KimTec-a.
Tip proizvoda Klime za dom
Brand Vivax