text.skipToContent text.skipToNavigation

illy aparat za espresso kafu X9 crveniID EK000310538

illy aparat za espresso kafu X9 crveniID: EK000310538

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata bez kamata i naknada.

Cijena
540,00 €

Aparat za espresso kafu X9 | Brand: Illy | Kapacitet: 0,7l | Pumpa:15 bari | 2 programa za serviranje kafe | LED svijetlo |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 07.05.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Illy aparat za espresso X9 RED je dizajniran tako da Vam omogući da pripremite ukusnu kafu sa najvećom jednostavnošću u svojoj kući.

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji u kapsuli Illy možete osetiti najintezivniju aromu kafe. Postoje različiti modeli dizajna Illy aparata za kafu, boje i funkcionalnosti, dizajnirani su da zadovolje sve potrebe ljubitelja kafe. Pripremljena je od 9 sastojaka, samo Arabica kafa koja je odabrana iz najboljih useva na svetu i stručno je kombinovana da stvori harmoničan ukus i bogatu aromu uvek i u svakoj šolji. Vaš espresso je kremast, intezivnog ukusa, uvek na pravoj temperaturi, prijatan u svakom dobu dana, pripremite ga brzo i lako, bez čekanja. 

Veoma inovativan izgled aparata za Iperespresso tehnologiju u eliptičnom obliku. Kompaktan je u veličini i sve njegove komande su na prednjoj strani. Rezervoar za vodu se može delimično izvaditi za punjenje, čak i dok je mašina u upotrebi. Merač protoka osigurava konstantan volumen espresa i LED osvetljenje čaše dok se kafa sprema. Gornja strana mašine može da drži dve šolje, a komande omogućavaju čuvanje i selektovanje dve različite količine espressa.ILLY aparat za espresso X9 RED je suština iluzije Iperespressa njegova funkcija je promenjena i transformisana je iz jednostavnog uređaja u dizajnerski element. Anodiziran X9 je dostupan u dubokoj crvenoj i srebrno crnoj boji. Pakovanje sadrži 10 Iperespresso kapsula.

 

Tip proizvoda Aparati za espresso kavu
Brand Illy
Garancija 2 god
Tip aparata Automatski
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!