text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Mi štapni usisivač G10ID EK000433529

Xiaomi Mi štapni usisivač G10ID: EK000433529

Cijena
320,00 €

Štapni usisivač G10 | Brand: Xiaomi | Zapremina:0,6l | Autonomija rada:65min | Usisna snaga:15W | Kapacitet baterije: 3000 mAh |  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Xiaomi Mi štapni usisivač G10

 

Štapni usisavač Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner Pro G10

Štapni usisivač Xiaomi Handheld Mi Ručni usisavač Pro ručni je usisavač s kojim ćete potrošiti mnogo manje vremena na čišćenje podova suho i mokro. Model je opremljen snažnim ciklonskim sistemom, odgovornim ne samo za najučinkovitije čišćenje, već i za jednostavno održavanje: samo redovito istresite nakupljenu prljavštinu iz uklonjivog spremnika.

Xiaomi Mi ručni usisivač Pro G10 ima plastično kućište i pakovanje tipičan za bežični usisivač. Naprava je opremljena univerzalnom mlaznicom za pod , četkicom 2 u 1, mlaznicom s pukotinama i električnom mini četkicom.

Univerzalna mlaznica opremljena je funkcijom koja automatski podešava snagu usisavanja ovisno o vrsti poda. Ovo štedi mnogo baterije. Dizajniran je kako bi spriječio da se kosa uhvati u dlake, tako da kvalitet čišćenja ostaje nepromijenjen.

Motorizirana mini četka dizajnirana je za čišćenje namještaja od prašine, dlaka kućnih ljubimaca i peruti. Može se koristiti za uklanjanje prljavštine sa posteljine, štiteći vaše zdravlje. Upotrijebite mlaznicu mlaznice mlaznice pukotine mlaznice mlaznice mlaznice mlaznice mlaznice mlaznice za uklanjanje prljavštine na teško dostupnim mjestima. The prašine četkom 2-u-1 može se koristiti za uklanjanje prašine iz klavijature, stolice, plafon i mnogim drugim mjestima.

Ima skida 0.6L prašine kontejner i 230ml magnetni rezervoar za vodu . Da biste uštedjeli prostor i olakšali skladištenje, isporučuje se sa zidnim nosačem za vaš uređaj. Na vrhu kućišta uređaja nalazi se LCD ekran u boji. Ekran pruža sliku visoke rezolucije. Korisnik može vidjeti način napajanja, nivo baterije i ostale informacije na njemu.

Ručni usisavač ima brzi motor bez četkica koji postiže brzinu od 125000 o / min . Maksimalna snaga usisavanja je 150 W . Takvi parametri omogućavaju uređaju rad s visokom efikasnošću i izvrsnim kvalitetom čišćenja.

Štapni usisavač Xiaomi Handheld Vacuum Pro G10 nudi posebnu funkciju zaključavanja ekrana , koja vam omogućava da jednim dodirom aktivirate opciju neprekidnog rada usisivača. Ovim se izbjegavaju razne neispravnosti uzrokovane slučajnim dodirivanjem ekrana osjetljivog na dodir.

Naprava je opremljena baterijom velikog kapaciteta od 3000 mAh . Na minimalnom nivou snage, baterija može doseći 65 minuta . Veliku sobu možete lako usisati. U standardnom načinu rada autonomija je 30 minuta, a u turbo načinu rada 10 minuta .

Da biste povećali autonomiju rada, dodatne zamjenske baterije mogu se kupiti zasebno. Jednim dodirom možete zamijeniti jednu bateriju za drugu. Napunite dvije baterije istovremeno .

Tip proizvoda Štapni usisivači
Brand Xiaomi
Garancija 2 god
Vrsta Baterijski