text.skipToContent text.skipToNavigation

Calvin Klein Beauty EDP 30 ml, ženski parfemID EK000416404

Calvin Klein Beauty EDP 30 ml, ženski parfemID: EK000416404

Cijena
35,00 €

Calvin Klein Beauty 30ml | | Brand: Calvin Klein | Tip proizvoda: Ženski parfem | Pakovanje: 30 ml  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Calvin Klein Beauty EDP 30 ml

 

Beauty od Calvin Klein je cvjetni miris za žene. Beauty je predstavljen 2010. Parfem je kreirao Sophie Labbe. Gornja nota je Ambreta; srednja nota je jasmin; bazna nota je Kedar iz Virdžinije.

Calvin Klein lansira novi ženski miris Beauty, koji će se naći na tržištu od oktobra 2010. godine. Miris je kreiran da podrži Calvin Klein kolekciju garderobe, elegantnom kompozicijom koja nema izazovne namere kao, recimo Euphoria i Obsession.

Elegancija, sofisticiranost, bezvremenost i lepota su u prvom planu, namenjene zrelim ženama koje biraju modele Calvin Klein kolekcija, a vole stil i duh Calvin Klein kreacija. Beauty je miris koji predstavlja ženu u 40.-tim godinama, njenu lepotu, zrelost, samouverenost.

Kompozicija mirisa Beauty inspirisan je gracioznim oblinama i lepoti cveta Kala. Beauty oslikava unutrašnju lepotu žene, njenu snagu i duh. Miris je kreirala Sophie Labbe, od nota semena ambrete u vrhu, jasmina u srcu na osnovi od kedra.

Miris dolazi u veoma elegantnim bočicama u tri veličine - 30, 50 i 100ml, uz prateći asortiman parfimisanog losiona za telo od 200ml i parfimisane kreme za kupanje i tuširanje od 200ml. Reklamnu kampanju fotografisao je Craig McDean u februaru 2010 godine u Berlinu. Zaštitno lice mirisa je Diane Kruger, obučena na reklamnoj kampanji u prekrasnu elegantnu belu haljinu, koja naglašava njenu ženstvenost i figuru.

Tip proizvoda Parfem
Brand Calvin Klein
Pakovanje (ml) 30 ml
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!