text.skipToContent text.skipToNavigation

Smartwatch Samsung R840 Galaxy 45 mm, BlackaID EK000462720

Smartwatch Samsung R840 Galaxy 45 mm, BlackaID: EK000462720

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

Cijena
294,00 €

Smartwatch Samsung R840 Galaxy 45 mm, Black Brand Samsung Vodootporan Da Garancija 2 godine  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Minisite button image
 
KLASIČAN I PREMIJUM
KLASIČAN I PREMIJUM
OTMEN DIZAJN
OTMEN DIZAJN
Galaxy Watch3
Galaxy Watch3
Najsavremenije praćenje zdravlja na pametnom satu
Sat koji pazi na tebe. Galaxy Watch3 sat, kao spoj produktivnosti pametnog telefona i vrhunske tehnologije za praćenje zdravlja, jedan je savremen, a klasičan uređaj. Naš do sada najnapredniji Galaxy sat, Galaxy Watch3, omogućava ti da, držeći zdravlje u svojim rukama, na vrlo jednostavan način organizuješ svoj život i kontrolišeš svoje zdravlje.
Najsavremenije praćenje zdravlja na pametnom satu
* Raspoloživost boja, veličina i modela može varirati u zavisnosti od države ili regiona. * Raspoloživost modela kaiša može varirati u zavisnosti od države. * Slike su simulirane u ilustrativne svrhe. * Korisnički interfejs je podložan promenama.
Jedini pametan sat koji ima rotirajući prsten velike preciznosti za navigaciju po aplikacijama.
Koju god veličinu da izabereš, 45 mm ili 41 mm, sigurno će te oduševiti lice sata koje vidiš. Elegantan dizajn u mistično crnoj, mistično srebrnoj i mistično bronzanoj boji dodatno je naglašen jedinstvenim rotirajućim prstenom. Pored toga što tako dobro izgleda, ovaj sat ne ume da stane.
* Raspoloživost boja i veličina može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71203688-rs-feature-the-only-smartwatch-with-precision-rotating-bezel-for-app-navigat.jpg
Veći displej, a manja težina i debljina, za vrhunsku udobnost
Na većem ekranu ovog sata, uokvirenom diskretnim rotirajućim prstenom, mnogo je lakše videti i fokusirati se na ono što je stvarno važno. Galaxy Watch3 je tanji, manji i za oko 15% lakši, a uz to ga njegov sofisticirani dizajn sa oborenim ivicama čini idealnim za tvoj zglob.
* Brojčani podaci su dobijeni upoređivanjem modela Galaxy Watch3 45 mm Stainless Steel i Galaxy Watch 46 mm Stainless Steel. Moguće je da postoji razlika u dobijenim rezultatima merenja u zavisnosti od pozicije sa koje su mere uzimane.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71203728-rs-feature-bigger-display--yet-lighter-and-slimmer-for-comfort-wear-27501498.jpg
Vrhunski kvalitet svakog detalja, pa i kaiša
Izgled Galaxy Watch3 sata ne bi bio potpun bez modernog kaiša od prave kože. Pažljivom obradom postignut je istrošeni, ali prirodan izgled kože, koja je sa naličja zaštićena od promena boje.
Vrhunski kvalitet svakog detalja, pa i kaiša
Sklad lepote i pameti
Galaxy Watch3 je sat prepoznatljivog izgleda, sa velikim izborom lica. Njegovom tankom kućištu odgovaraće koje god lice da izabereš. Sastavi jednu od 40 mogućih kombinacija i videćeš mnoštvo potrebnih informacija koje su ti dostupne čim pristupiš svojoj omiljenoj aplikaciji.
Sklad lepote i pameti
Prati svoj ritam srca uz EKG monitoring.
Zadrži dugme na zadnjoj strani telefona oko 30 sekundi kako bi ti ugrađeni senzor sa elektrodama izmerio srčani ritam. Ovaj mobilni EKG uređaj ispituje artrijalnu fibrilaciju (Afib), a dobijeni rezultati su ti dostupni na prvi pogled. Na svom telefonu možeš povremeno pregledati rezultate, primiti ili podeliti izveštaj ako ti je stalo do još nečijeg mišljenja.
Prati svoj ritam srca uz EKG monitoring.
* Potrebni su Galaxy pametan telefon koji radi na Android 7.0 OS ili novijem i Galaxy Watch Active2 sat ili očekivani Galaxy Watch uređaj(i) za uparivanje. * EKG SNIMANJE ILI APLIKACIJA SAMSUNG HEALTH MONITORING NISU NAMENJENI DETEKCIJI SRČANOG UDARA. OVAJ UREĐAJ NE MOŽE ZAMENITI TRADICIONALNE METODE DIJAGNOSTIKE ILI LEČENJA. * Raspoloživost zavisi od tržišta. (Trenutno dostupno u Koreji. Biće dostupno u SAD i ostalim državama nakon dobijanja zakonskih odobrenja/dozvola/potvrda.)
Punim plućima uz pomoć merača kiseonika
Galaxy Watch3 pomoću crvenih LED i infracrvenih zraka vrši procenu SpO2 nivoa, tj. zasićenosti tvoje krvi kiseonikom. S obzirom da je saturacija kiseonikom direktno povezana sa fizičkom kondicijom, Galaxy Watch3 sat ti može pomoći da svoje navike učiniš zdravijim.
Punim plućima uz pomoć merača kiseonika
* Funkcija nije podržana u Japanu, Angoli, Južnoj Africi, Tajlandu, Iranu, Libiji, Francuskoj, Alžiru i Brazilu. * Dostupnost može varirati u zavisnosti od države ili regiona.* SpO2 se definiše kao perkutano merena saturacija kiseonikom. Normalnom vrednošću kod ljudi smatra se vrednost od 95–100%. Smanjene vrednosti mogu se javiti kao posledica brojnih faktora, kao što su naporna vežbanja, količina kiseonika u vazduhu, nadmorska visina i razna zdravstvena stanja.
Pad koji neće ostati nezabeležen
Istražuj bez straha. Galaxy Watch3 pomoću svog unapređenog akcelerometra vrši automatsku detekciju ozbiljnijih padova i SOS porukom obaveštava tvoj kontakt za hitne slučajeve o lokaciji nezgode.
Pad koji neće ostati nezabeležen
* Galaxy Watch3 može sâm pokrenuti poziv i poruku ka hitnim službama u slučaju da nakon nezgode ne detektuje nikakve pokrete. * Galaxy Watch3 sat ne može detektovati svaki pad. * Što je veća tvoja fizička aktivnost, veće su i šanse da aktiviraš Fall Detection zbog mogućnosti da sistem neke tvoje aktivnosti prepozna kao padove. * Za slanje SOS poziva i poruka neophodno je imati mrežnu vezu i uparen pametan telefon.
Za laku i lakšu noć
Galaxy Watch3 pravi zapise o tvojim REM fazama, dubini sna i vremenu provedenom u spavanju, pomoću kojih možeš popraviti kvalitet svog odmora. U partnerstvu sa Nacionalnim udruženjem za spavanje, Samsung je u tvoj uređaj ubacio edukativni sadržaj i savete koji će ti pomoći da bolje razumeš i tako popraviš kvalitet svog spavanja.
Za laku i lakšu noć
* Funkcije za upravljanje spavanjem (REM faze, dubina sna i ukupno vreme spavanja) na satu mogu se koristiti samostalno, ali kako bi podaci o spavanju bili vidljivi potrebno je upariti pametan telefon. Uvid je moguć samo na uparenom pametnom telefonu.
Daj svoj maksimum i ne odustaj.
Sa izborom od preko 120 programa kućnih vežbi, Galaxy Watch3 sat i ti možete vežbati u ritmu koji vam najviše odgovara. Tokom samog vežbanja, izaberi vežbu na telefonu, gledaj je na televizoru i videćeš svoj puls u realnom vremenu. Ako želiš još precizniju statistiku, stavi Ridge Sport Band kaiš.
Daj svoj maksimum i ne odustaj.
* Fitnes podrška na satu se može koristiti samostalno, ali podaci koji se u tom slučaju memorišu u satu nakon isteka određenog perioda vremena mogu samo delimično biti prikazani. Preporučuje se uparivanje pametnog telefona kako bi svi podaci bili sačuvani. * Namenjeno samo u svrhu opšteg praćenja fizičkog stanja i kondicije. * Za korišćenje funkcije neophodno je imati aplikaciju Samsung SmartThings i vezu preko Bluetootha. * Pametan telefon, TV uređaj i Ridge Sport Band kaiš prodaju se odvojeno. * Dostupnost može varirati u zavisnosti od države ili regiona. * Izbor programa sa vežbama može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
Pruži korak.
Uz prave savete o trčanju, koje i u pokretu možeš dobiti od Galaxy Watch3 sata, nećeš izgubiti ritam. Savremeni algoritam za analizu tvog kretanja pomoći će ti da popraviš svoju formu, a da se ne povrediš. Može se meriti čak i maksimalni unos kiseonika i sve to ispratiti na dnevnoj, nedeljnoj i mesečnoj bazi direktno preko telefona.
Pruži korak.
* Detaljni grafikon dostupan je samo na uparenom pametnom telefonu.
Neprekinuta nit razgovora
Kada dobiješ novu poruku, Galaxy Watch3 sat ti odmah prikazuje čitavu istoriju razgovora da te podseti na ono već rečeno. Bez potrebe da dodatno dodiruješ bilo šta, odmah će ti se prikazati i slike koje će te brzo animirati dok si u pokretu.
* Podržane aplikacije za slanje poruka mogu varirati u zavisnosti od države ili regiona. * Galaxy Watch3 sat mora imati Wi-Fi/LTE vezu, a za rad funkcije potrebno je uparivanje sa pametnim telefonom.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71204141-rs-feature-keep-the-conversation-going-275014938FB_TYPE_C_JPG.jpg
Pravi odgovor u pravom trenutku
Održavaj tečnu komunikaciju čak i dok si u pokretu. Do pametnog odgovora Galaxy Watch3 sat dolazi tako što analizira tekstove i slike koje primaš i na osnovu njih ti nudi već spremne odgovore povodom hrane, proslava, selfija i još mnogo toga.
* Funkcija podržava devet jezika: korejski, engleski, nemački, španski, italijanski, francuski, ruski, ukrajinski i poljski. * Galaxy Watch3 sat mora imati Wi-Fi/LTE vezu, a za rad funkcije potrebno je uparivanje sa pametnim telefonom.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71204188-rs-feature-add-a-little-context-with-smart-reply-275014980FB_TYPE_C_JPG.jpg
Zabavnije dopisivanje
Sa Bitmoji stikerima počinje potpuno novi način komuniciranja. Personalizuj svoj Bitmoji stiker tako da potpuno liči na tebe, jer ćeš tako svom razgovoru sa prijateljima ili porodicom dati jedan ozbiljno zabavan ton.
Zabavnije dopisivanje
* Bitmoji je registrovani zaštitni znak kompanije Snap Inc. * Za slanje Bitmoji stikera neophodno je imati verziju Bitmoji aplikacije 10.84 ili noviju. * Bitmoji funkcija dostupna je samo u okviru aplikacije za slanje poruka. * Raspoloživost usluge može zavisiti od države ili regiona. * Galaxy Watch3 sat mora imati Wi-Fi/LTE vezu, a za rad funkcije potrebno je uparivanje sa pametnim telefonom.
Izrazi se na milion načina.
Neka tvoje poruke slikovito pokažu ono što osećaš ili radiš. Na putu si? Dočaraj. Smeješ se? Pokaži koliko. Lako je preneti pravu poruku.
Izrazi se na milion načina.
* Funkcija slanja AR Emoji sličica kompatibilna je sa Galaxy pametnim telefonima koji podržavaju One UI 2.5 i novije. * Funkcija slanja AR Emoji sličica podržana je u aplikaciji Message. * Galaxy Watch3 sat mora imati Wi-Fi/LTE vezu, a za rad funkcije potrebno je uparivanje sa pametnim telefonom.
Neka se taktovi samo nižu.
Tvojoj muzici nema kraja, čak i kada menjaš uređaj na kome slušaš. Pusti Spotify na svom Galaxy Note20 uređaju, a zatim je otvori preko ikonice za aplikaciju Spotify na licu tvog Galaxy Watch3 sata i nastavi da biraš pesme. A kako bi te muzika potpuno obuzela, jednostavno dodirni i zadrži Galaxy Buds Live slušalice.
* Galaxy Note20 uređaj i Galaxy Buds Live slušalice se prodaju odvojeno. Raspoloživost Galaxy Note20 uređaja i Galaxy Buds Live slušalica može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71204320-rs-feature-the-beat-goes-on-and-on-275014992FB_TYPE_C_JPG.jpg
Neka se taktovi samo nižu. 
Tvojoj muzici nema kraja, čak i kada menjaš uređaj na kome slušaš. Pusti Spotify na svom Galaxy Note20 uređaju, a zatim je otvori preko ikonice za aplikaciju Spotify na licu tvog Galaxy Watch3 sata i nastavi da biraš pesme. A kako bi te muzika potpuno obuzela, jednostavno dodirni i zadrži Galaxy Buds Live slušalice.
* Obavezno je biti ulogovan u Spotify. Neophodna je pretplata. * Dostupnost Spotify opcije može varirati u zavisnosti od države. * Aplikacija Spotify je podržana samo na uređajima koji rade sa verzijama 8.5.56 i novijim. * Neophodna je konfiguracija table osetljive na dodir u okviru aplikacije Galaxy Wearables. * Galaxy Note20 uređaj i Galaxy Buds Live slušalice se prodaju odvojeno. Raspoloživost Galaxy Note20 uređaja i Galaxy Buds Live slušalica može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71204369-rs-feature-the-beat-goes-on-and-on-275014994FB_TYPE_C_JPG.jpg
 • Tim sastavljen od aplikacija
  Sastavi čitav tim Galaxy aplikacija kako biste ti i tvoj telefon što bolje sarađivali. Pronađi svoj telefon, na satu gledaj slike koje imaš u telefonu, menjaj uređaje, biraj svoju muziku i proveravaj podsetnik. Sve što ti treba nalazi se na tvom zglobu.
  this_carousel_feature_title_1
 • Tim sastavljen od aplikacija
  Sastavi čitav tim Galaxy aplikacija kako biste ti i tvoj telefon što bolje sarađivali. Pronađi svoj telefon, na satu gledaj slike koje imaš u telefonu, menjaj uređaje, biraj svoju muziku i proveravaj podsetnik. Sve što ti treba nalazi se na tvom zglobu.
  this_carousel_feature_title_2
 • Tim sastavljen od aplikacija
  Sastavi čitav tim Galaxy aplikacija kako biste ti i tvoj telefon što bolje sarađivali. Pronađi svoj telefon, na satu gledaj slike koje imaš u telefonu, menjaj uređaje, biraj svoju muziku i proveravaj podsetnik. Sve što ti treba nalazi se na tvom zglobu.
  this_carousel_feature_title_3
PrevNext
* Raspoloživost aplikacija može zavisiti od pružaoca usluge ili države.
Više načina da svoj posao i igru učiniš energičnijim
Jednostavno poveži svoj Galaxy Watch3 sat sa kompatibilnim Galaxy uređajima preko svog Samsung Cloud naloga. Dok si u putu ka poslu ili teretani, vrlo je jednostavno preći sa sata na Galaxy Note20 ili sa sata na Galaxy Buds Live slušalice preko Bluetootha.
Više načina da svoj posao i igru učiniš energičnijim
* Galaxy Note20 uređaj i Galaxy Buds Live slušalice se prodaju odvojeno. Raspoloživost Galaxy Note20 uređaja i Galaxy Buds Live slušalica može varirati u zavisnosti od države ili regiona.
Spreman za akciju čim se raspakuje
Spreman za akciju čim se raspakuje
Dobro se slaže sa ostalim uređajima.
Galaxy Watch3 sat je kompatibilan i lako se povezuje sa velikim brojem Galaxy uređaja, ali i onih koji ne pripadaju Galaxy porodici.
* Kompatibilan sa Android 5.0 (L OS) ili novijim uređajima sa RAM memorijom od 1,5 GB i više. * Kompatibilan sa iPhone 5 i novijim telefonima sa iOS 9.0 i novijim. * Kompatibilni pametni telefoni i dostupne funkcije mogu varirati u zavisnosti od regiona, provajdera i uređaja. * Aktivacija funkcije Mobile Network Galaxy Watch3 sata na pametnim telefonima koji nisu Samsung možda nije moguća u pojedinim državama.
//media.flixcar.com/f360cdn/Samsung-71204492-rs-feature-gets-along-with-other-devices-275014970FB_TYPE_C_JPG.jpg
Da
NFC
Bluetooth v5.0
Bluetooth verzija
1,4" (34,5mm)
Veličina glavnog ekrana
1.15GHz
Procesor
8
Veličina ROM memorije (GB)
Accelerometer,Barometer,Gyro Sensor,Light Sensor,Optical Heart Rate Sensor
Senzori
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Samsung
Boja Crna
Garancija 2 god
Vodootporan Da
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!