text.skipToContent text.skipToNavigation

Opremanje apartmana i doma

Ljetna sezona sve je bliže, a kako bismo vam pomogli prilikom uređenja apartmana ili vašeg doma, izdvojili smo odabrani izbor proizvoda!
Pronađite baš sve što vam treba, bilo da uređujete cijeli apartman, želite osvježiti ponudu, podići kvalitet smještaja ili učiniti vaš dom još ugodnijim mjestom, jer kupovinom artikala u vrijednosti iznad 1.000 eura iz odabrane ponude koji ulaze u promociju „Opremanje apartmana i doma“ ( odabrana ponuda: bijele tehnike, malih kućnih aparata, klima uređaja, televizora, laptopova i mobilnih telefona), a koja traje do 30.06.2022. u 9h ili do isteka zaliha, ostvarujete pravo na poklon bon za iduću kupovinu:

• Za kupovinu iznad 1.000 eur poklon bon u iznosu od 50 eur za iduću kupovinu
• Za kupovinu iznad 2.000 eur poklon bon u iznosu od 100 eur za iduću kupovinu
• Za kupovinu iznad 3.000 eur poklon bon u iznosu od 150 eur za iduću kupovinu

Poklon bon ostvarujete kupovinom po cijenama asortimana u trenutku kupovine, te kasnija izmjena cijena asortimana ne utiče na osnovu i visinu ostvarenog prava na poklon bon. U periodu od 14 do 21 dan od kupovine na vašu e-mail adresu s kojom ste registrirovani na eKupi.me stići će vaš poklon bon. Poklon bon možete iskoristiti do 30.07.2022. lično vi koji ste ga osvojili, i koristiti ga na cijeli asortiman proizvoda na eKupi na stranici.
Artikli koji ulaze u odabranu ponudu promocije „Opremanje apartmana i doma“ označeni su oznakom Opremanje apartmana i doma sticker u gornjem desnom uglu, te u opisu na nivou artikla.