text.skipToContent text.skipToNavigation

Guma SG 255/40R19 100Y XL LASSA DRIVEWAYS SPORTID EK000428633

Guma SG 255/40R19 100Y XL LASSA DRIVEWAYS SPORTID: EK000428633

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

130,04 €

Cijena
117,00 €

Guma SG 255/40R19 100Y XL LASSA DRIVEWAYS SPORT | Brand:Lassa | Širina:255 | Visina:40 | Prečnik:19 | Sezona:Ljetnja | Nosivost:100 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila
Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila

Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma, Bridgestone korporacija, na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA, čiji su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji.

O značaju razvojnog programa u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike, sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja, ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda, ne samo na tržištu Turske, već i u oko 50 zemalja širom sveta.

U vodećim kompanijama u Srbiji u prometu guma i izvršenju servisnih usluga na vozilima, ovaj brend je prisutan i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa.

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je u poslovnom sistemu KEMOIMPEX-a. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika, kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Spoj izutenih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa, potvrda su zajedničkog uspešnog nastupa na tržištu Srbije, na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Brend LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema KEMOIMPEX, koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila; promet auto opremom i rezervnim delovima; sezonsko čuvanje guma - hotel guma, i izvršava usluge brzog servisa na vozilima, sa posebnim akcentom na vulkanizerskim uslugama i reglaži trapa.

Lassa ne radi samo gume za putnički program, već i za trkačke automobile, Lassa Rally. Ona je i predstavnik Turske na Evropskim takmičenjima.

Montiraju se u preko 50 zemalja na vozilima u prvoj ugradnji, kod renomiranih proizvođača.

Glavne karakteristike, koje čine Lassu vodećim proizvođačem guma u tom delu Evrope, su odlična usluga u kombinaciji sa odličnim proizvodima. Stručnost pokazana u razvoju trkačkih guma, preusmerava se i na razvoj automobilskih guma. Na taj način dobijaju se gume koje su trajnije i imaju bolje performanse. Sve veća zastupljenost je i na našem tržištu.

 

Brand Lassa
Prečnik 19
Visina 40
Širina 255
Sezona Ljetna
Nosivost 100
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!