text.skipToContent text.skipToNavigation

Kako se registrovati na eKupi?


Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam eKupi pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava/Registracija“ u gornjem desnom uglu svake stranice te zatim ako ste postojeći korisnik upišite svoje podatke. Ukoliko ste novi korisnik u dio "Napravite profil" unesite podatke te se registrujte. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju zloupotrebu ličnih podataka.

Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne?

Pridružite nam se! Slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se eKupi gdje svakodnevno imate mogućnost kupovine više od 20.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i plaćanja na rate te brzu i pouzdanu isporuku u cijeloj Crnoj Gori

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informisani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupovinu? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte na 020/608-291 i info@ekupi.me