text.skipToContent text.skipToNavigation

Kako se registrovati?

 

Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam eKupi pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.
 

Kliknite na link: 

https://www.ekupi.me/me/login?reg 
 

 
1.png

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak.Kliknite na polje "Prijava ili registracija" u gornjem desnom uglu svake stranice, te potom pokraj "Novi ste korisnik?" kliknite na tipku "Krenite ovdje". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno, jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu ličnih podataka.

2.png

Upišite svoje podatke za prijavu. Odaberite titulu, upišite svoju e-mail adresu koju želite koristiti na našoj stranici, ime, prezime i željenu šifru. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail za nekoliko sekundi. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u korpu i tako sigurno kupovati.

 

3.png

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se! Slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se eKupi zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupovine više od 30.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti virmanskog, kartičnog plaćanja i plaćanja prilikom preuzimanja robe.

4.png

Istražite i ostale pogodnosti. Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informisani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupovinu? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte na 020/608-291 i info@ekupi.me