text.skipToContent text.skipToNavigation

Servis i reklamacija

Reklamacije

Ekupi CG d.o.o. u slučaju reklamacija postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ili u skladu sa Zakonom o obligacionim odnosima, ukoliko reklamaciju izjavljuje pravno lice). 
Prilikom izjavljivanja reklamacije, molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@ekupi.me 

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar zakonskog roka, datumski od dana primanja artikla. Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje oko toka Vaše reklamacije ili Vam je potrebno bilo kakvo dodatno objašnjenje, možete da nas kontaktirate mail-om, preko chat-a ili da pozovete na broj 020 608291 za informaciju. 

Detaljnije informacije o Vašim pravima, i Zakonu o zaštiti potrošača možete vidjeti na ovom linku ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA  a Ekupi CG doo će uvjek postupati samo u skladu sa Zakonom.

Reklamacije na oštećenje nastalo u transportu

Nakon isporuke poručenog proizvoda, proverite da li je proizvod stigao neoštećen. Rok za prijavu reklamacija na oštećenje u transportu je 24h od dana prijema. 

Ukoliko primijetite oštećenje, tj. ako Vam je uređaj stigao polomljen, izgreban, ulubljen i sl. molimo Vas da odmah pošaljete slike i uređaja i ambalaže na info@ekupi.me
Pored slika, molimo Vas da navedete vreme kada je izvršena dostava, kao i broj maloprodajnog računa po kome ste kupili proizvod.
Ubrzo će Vas kontaktirati neko iz naše službe, poslaćemo kurira da napravi zapisnik, i Vaša reklamacija će biti procesuirana u najkraćem mogućem roku. 

Reklamacije kupci mogu javljati isključivo putem maila info@ekupi.me a dodatne informacije mogu dobiti putem telefona 020 608 291. Kupac bi prilikom reklamacije trebalo da zna broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.