text.skipToContent text.skipToNavigation

Servis i reklamacija

Reklamacije

 

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primanja artikla. Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen.
 

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ukoliko ustanovite, prilikom prve upotrebe, da je uređaj koji ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan uređaj.
 

Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 020 608 291 ili putem maila info@ekupi.me. Kupac bi prilikom javljanja trebalo da zna broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.