text.skipToContent text.skipToNavigation

eKupi usluge predstavljaju gigantski skok za svakog online kupca.

Isprobajte naše inovativne usluge koje će vam pružiti neusporedivo iskustvo kupovine. Nema više frustracija i borbe s organizacijom dostave, montažom ili cijenom dostave.

Fokusiramo se na praktičnost i zadovoljstvo naših kupaca

Bez komplikacija, bez čekanja – jednostavno i brzo poput bestežinskog stanja dođite do željenog proizvoda i doživite online shopping iskustvo izvan ovog svijeta!

Besplatna dostava i lično preuzimanje PickUp

eKupi od sada nudi lično preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na adresi Cetinjski put br. 36, Podgorica, dok se i dalje proizvodi mogu preuzeti direktno na adresi Zetatrans carinska skladišta, Ćemovsko polje bb.

Prednosti:

  • Bez troškova dostave – lično preuzimanje je BESPLATNO
  • Fleksibilnost - Sami birate vrijeme preuzimanja
  • Odlična lokacija i dostupan parking
  • Isporuka istog dana – Narudžbe do 11:00 sati podignite istog dana do 17:00h*

Radno vrijeme: radni dan 08:00-17:00 sati, subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo.
Od sada smo tu…u komšiluku!
 

Saznajte više

*odnosi se na artikle koji na sebi imaju oznaku „isporuka odmah!“. Ostale proizvode moguće je podići prema definisanom datumu prilikom narudžbe.

ČESTA PITANJA

Sve narudžbe napravljene do 11:00h sa proizvodima s oznakom „isporuka odmah“, mogu se preuzeti u eKupi&PoKupi istog dana od 15:00h. Ostale narudžbe možete preuzeti prema datumu koji je definisao sistem a koji zavisi od roka dobavljivosti proizvoda.

Odaberite proizvode koje želite kupiti i dodajte ih u korpu. Na nivou korpe kliknite „Nastavi na odabir dostave“. Nakon što unesete lične podatke, sistem će vam uz dostavu na adresu, ponuditi i opciju „eKupi&poKupi“ – lično preuzimanje. Usluga je dostupna na lokaciji:

Cetinjski put br. 36, Podgorica

Zetatrans carinska skladišta Ćemovsko polje bb, Podgorica

eKupi&poKupi
Ponedjeljak do petak 08:00-17:00 sati
Subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo.
 

Svi proizvodi koji se nalaze na eKupi stranici mogu se naručiti za lično preuzimanje. Izuzetak su proizvodi koji imaju definisan rok dobavljivosti proizvoda, i nemaju oznaku Isporuka odmah!

Na vašu mail adresu doći će obaviještenje sa informacijom da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i ličnu kartu.

Prilikom ličnog preuzimanja u eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem eKupi internet stranice (kartično ili virmanski). Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja nije moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Parking je dostupan sa zadnje strane zgrade, kao i sa strane lokacije eKupi&poKupi, a moguce je i na kratko se zadrzati ispred samog prostora na oznacenom prosirenju.

Ista cijena na rate

Razlikujemo se od svih ostalih jer vodimo računa o našim kupcima, i njihovom budžetu.eKupi nudi uslugu kupovine na rate karticama koje su predviđene za kupovinu na rate, ali po istoj cijeni kao i za gotovinu. Da dobro ste pročitali, po istoj cijeni kao i za gotovinu, tj uvjek po najnižoj cijeni koju vidite na našoj web trgovini.Najčešća kupovina na rate je do 12 rata, online preko naše web shopa, dok određenim karticama možete platiti i na 24 ili više rata.

Saznajte više

Kupovina na rate je moguća isključivo preko kartica koje podržavaju online plaćanje na rate. To su kartice:
- NLB Libero - od NLB banke;

300.00-600.00

9 rata

600.00-1200.00

12 rata

1200.00-2400.00

24 rate

2400.00-3600.00

36 rata

3600.00-4800.00

48 rata

>4800.00

60 rata

- La rata - od Societe (Podgoričke) banke/CKB banke;

20.00-50.00

2 rate

50.00-100.00

3 rate

100.00-200.00

6 rata

200.00-600.00

9 rata

600.00-1200.00

12 rata

>1200.00

24 rate

- Visa relax i Premium kartica - od Hipotekarne banke

Premium karticom sami određujete na koliko rata želite da kupite.Dok sa Visa relax rate se automatski dijele

<300.00

6 rata

>300.00

12 rata

- Ratka kartica- Erste banka.

Automatski dijeli na broj rata u odnosu na iznos kupovine, ali unutar mbankinga ili na salteru Erste banke možeta sami promijeniti broj rata, do 24 rate.


Takođe je moguća i kupovina na rate preko POS terminala u našoj kancelariji sa CKB shopping karticom, i sami birate na koliko želite rata, do 24 rate.

Isporuka odmah


U današnje vrijeme, brzina isporuke je jedna od najbitnijh stavki prilikom poručivanja.eKupi se potrudio da što veći asortiman drži na svom lageru, da bi osigurali što bržu isporuku u Vaš dom.
Za sve artikle koji su dodatni označeni sa stikerom ili zvezdicom *isporuka odmah, eKupi istog momenta nakon uspješnog kreiranja i finaliziranja narudžbe, isporučuje proizvode kurirskoj službi koja sledećeg radnog dana(1-2 radna dana u zavisnosti od grada gdje se isporučuje) isporučuje na adresu.

*Sve narudžbe koje su stigle do 13 časova se šalju istog dana kurirskom službom, a narudžbe nakog tog perioda se šalju sledećeg radnog dana.
**Dostava je besplatna za sve narudžbe vrijednosti veće od 55eur.