text.skipToContent text.skipToNavigation

Često postavljena pitanja


 

Kako bismo olakšali snalaženje na našoj stranici, odgovorili smo na vaša najčešća pitanja. Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.


  • Gdje mogu provjeriti je li proizvod kojeg želim dostupan i kada?


Na stranici ispod cijene proizvoda stoje podaci o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, nećete vidjeti ni njegovu cijenu. Datum koji vidite ispod cijene proizvoda je datum najranije moguće dostave proizvoda na Vašu adresu. Znači, ako odmah poručite proizvod, na taj datum će biti isporučen Vama,
osim ako sami u postupku narudžbe ne odaberete kasniji datum.
 


 
  • Kako mogu platiti svoju narudžbu?


Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena je jednaka za sve vrste plaćanja kao i dostavu do vrata. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primanju pošiljke, virmanom na žiro račun firme.
 


 

  • Koliko je online plaćanje sigurno?


Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, za to garantuje vodeći svijetski SSL sertifikat - VeriSign Secure Site EV. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi.
 


 

  • Kako da zatražim račun za pravno lice za narudžbu?


Na koraku odabira adrese za dostavu, kliknite na "Promijeni adresu" i kliknite na "Pravna osoba" te unesite tražene podatke. Kada završite narudžbu, putem e-maila ćete primiti račun za pravna lica.
 


 

  • Koji je trošak dostave?


Trošak dostave iznosi 2€ za sve narudžbe vrijednosti manje od 55€. Za narudžbe iznad 55€ nema troška dostave.
 


 

  • Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?


Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke.
 


 

  • Mogu li sam odabrati u koje vrijeme želim dostavu?

Možete!

Na koraku odabira dostave u polje "Napomena" upišite u koliko sati vam odgovara dostava.
 


 

  • Mogu li proizvod sam preuzeti, da ne plaćam troškove dostave?

Možete!

Na koraku odabira dostave odaberite "Lično preuzimanje". Lično preuzimanje moguće je u našem skladištu na adresi: Ćemovsko polje bb, Podgorica, i pick up pointu Cetinjski put br. 36.
 


 

  • Kako iskoristiti kod za popust?

Na zadnjem koraku procesa kupovine, nakon što odaberete način plaćanja u polje predviđeno za unos koda upišite dobiveni kod za popust i kliknite na "Primijeni kod". Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na plaćanje.
 

 

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na info@ekupi.me, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.