text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 

USLOVI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih firmi koje obavljaju usluge transporta.

Za naručenu robu dostava za isnose do 55€ naplaćuje u paušalnom iznosu od 2€.
Za sve narudžbe vrijednosti preko 55€, dostava je besplatna.

Dostavna služba dostavlja u roku od 2 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu.

Napomena: Izuzetak su mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, za takva mjesta rok isporuke je 3 radna dana.
 

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu pa je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 

Sve ostale informacije možete dobiti putem telefona 020 608 291 067 606 963 ili na e-mail adresi info@ekupi.me

GDJE JE MOJA ROBA?

Na dan dostave, dostavna služba će vas pozvati na kontakt telefon koji ste ostavili u narudžbi, kako bi se dogovorili oko detalja isporuke. Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin kontaktirajte dostavnu službu na broj 069 101050 ili 077 200 001.