text.skipToContent text.skipToNavigation

Kako kupovati na eKupi?


Samo nekoliko koraka dijele vas od kupovine u najvećoj regionalnoj internet trgovini.

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na "Dodajte u korpu". Klikom na korpu, otvorit će se prozorčić gdje možete odabrati želite li nastaviti na odabir dostave ili nastaviti s kupovinom. Dalje odaberite "Nastavite na odabir dostave". Zatim vam se prikaže vaša korpa sa proizvodima. U pregledu korpe možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete isprazniti korpu klikom na „Ispraznite košaricu“. Također možete odabrati dio "Spremite korpu" ukoliko želite korpu zasad spremiti te kasnije nastaviti s dovršavanjem kupovine. Ako imate kod za popust, unesite ga u polje „PROMO KOD“. Poklon bon/kod je moguće kombinovati ili zbrajati sa drugim poklon bonovima/kodovima. Ako nemate kod za popust, polje „PROMO KOD“ ostavite prazno.

Prijava / registracija

  • Registrirujte se ako nemate svoj korisnički profil na eKupi, detalje potražite na linku.
  • Prijavite se ako već imate svoj korisnički profil na našoj stranici sa svojim podacima.
  • Kupite kao „Gost“ bez registracije.

Checkout

Korak 1 - Adresa za dostavu

U ovo polje upisujete tačnu adresu dostave proizvoda. Prvo odaberete zemlju, a zatim se otvori polje s detaljnijim informacijama koje morate popuniti.
Ukoliko želite  račun za firmu označite polje "Želim račun za firmu i ispunite tražene podatke." Više o računu za firmu provjerite na ovom linku.
Ukoliko označite polje "Spremi adresu za pošiljku" kod svake slijedeće narudžbe nećete trebati ponovo upisivati adresu već će ona biti spremljena na vašem profilu.

Korak 2 - Način slanja

Odaberite između:
  • Lično preuzimanje 
  • Dostava na adresu (kod ovog koraka možete birati željeni datum dostave)
U polje "Napomena" upišite i dodatne želje ukoliko ih imate.

Korak 3 - Plaćanje i Adresa za račun

Odaberite željeni način plaćanja:
  • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju
  • Plaćanje karticom
  • Virmansko plaćanje
Ukoliko želite da vam adresa za dostavu bude i adresa na računu odaberite "Koristi moju adresu za dostavu".
Sve načine plaćanja dostupne na eKupi pronađite na linku.

Kraj: Uspješno kreirana narudžba!

Ako ste  slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju svakako čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi kao i njena šifra.

Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a možete naručite telefonom ili e-mailom.

Gost checkout

eKupi omogućava kupovinu bez registracije!
Kako biste kupili bez registracije, prilikom prijave na našu stranicu odaberite „Nastavite kao gost“, upišite svoju mail adresu kako bismo vam mogli poslati potvrdu narudžbine nakon kupovine i to je sve što će vam trebati. Brzo i jednostavno u par klikova do željenog proizvoda.

Prijavite se kao gost

Daljnji koraci za kupca Gost su isti kao i za registriranog kupca.