text.skipToContent text.skipToNavigation

Sigurnost plaćanja

 kupko.png

 

eKupi internet trgovina pruža najviši nivo sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je SSL (Secure Socket Layer) sertifikat renomirane kompanije Symantec. Symantec je vodeća kompanija u pružanju sigurnosnih riješenja za internet stranice, a njihovi sertifikati su podržani u svim najpoznatijim internet preglednicima.h informacija.

Svoju online kupovinu obavljajte sigurno zahvaljujući Symantecovom najpouzdanijem sertifikatu Secure Site Pro EV SSL, powered by VeriSign. Web stranice koje koriste ovaj oblik zaštite imaju zelenu boju unutar desne trake pretraživača koja osigurava maksimalnu zaštitu i povjerenje u prijenosu povjerljivih informacija.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
 

Zaštita ličnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
 

                      norton sigurnost.gif