text.skipToContent text.skipToNavigation

Garancija kvalitete

 

Jednostavna kupovina, transparentne i tačne informacije o cijenama, dostavi i mogućnostima reklamacije svakodnevni su nam zadatak. Potpuna zaštita potrošača istaknuti je dio Opštih uvjeta poslovanja, jednako kao i zaštita ličnih podataka i sigurnost plaćanja.
 

1 najbolje akcije.jpg
Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam doista trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na info@ekupi.me. Kako biste uvijek bili informisani o akcijama, prijavite se na naš newsletter i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na mail će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.

2 sirok asortiman.jpg
 
Širok asortiman

Preko 30.000 proizvoda raspoređenih u kategorije, od elektronike i televizora preko fotoaparata, računara i laptopa pa do bijele tehnike, klima uređaja, mobilnih telefona. Kod nas možete naći široku ponudu školske opreme, dječije opreme i igračaka, poklone za svakoga i svaku priliku, sport i dodatke prehrani. Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te garantujemo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.

3 sigurnost plaćanja.jpg
Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših ličnih podataka.

4 načini plaćanja.jpg
 
Različiti načini plaćanja

Omogućujemo različite načine plaćanja, zavisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena je jednaka za sve vrste plaćanja kao i dostavu do vrata. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primanju pošiljke ili virmanski na žiro račun.

5 dostava.jpg
Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo do vaših vrata, po cijeloj Crnoj Gori i to samo za 2€. Sami imate mogućnost odabrati datum kada želite da proizvod bude u vašim rukama.

6 lično preuzimanje.jpg
Lično preuzimanje

Ako vam ne odgovara dostava do vrata, postoji i mogućnost ličnog preuzimanja paketa na adresi Cetinjski put br. 36, 81000 Podgorica bb, kao i na lokaciji Zetatrans carinska skladišta Ćemovsko polje bb, Podgorica.

7 dodatne usluge.jpg
Dodatne usluge

Nudimo vam mogućnost odabira željenog datuma isporuke.

8 povrat robe.jpg
Mogućnost povrata robe

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom možete ga vratiti unutar 14 dana, a mi vam garantujemo povrat novaca u najkraćem mogućem roku.

9 komunikacija.jpg
Otvorena komunikacija sa kupcima

Svakog radnog dana, od 08:00h do 17:00h dostupni telefonski na 020608291, 067606963 putem e-maila info@ekupi.me, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantujemo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.