text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Autobus prijateljstva 41395ID EK000414521

LEGO Friends Autobus prijateljstva 41395ID: EK000414521

Cijena
130,00 €

LEGO Friends Autobus Prijateljstva | Brand: Lego | Model: Friends | Set sadrži 778 kockice | Preporučena dob: 8+ |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

LEGO Friends Autobus prijateljstva 41395

eži se i kreni na putovanje života u autobusu prijateljstva. Pridruži se najboljim prijateljicama dok se druže u autobusu u kojemu je sve dostupno, pa čak i bazen na izvlačenje i super tobogan! Odgurni krov da možeš pristupiti kupaonici, kuhinji i blagovaonici. Pomozi djevojkama da se popnu na gornju platformu i ušuškaj ih u krevete. Mogu gledati zvijezde kroz prozirni krov.

● Neka kreativna djeca krenu na putovanje puno pustolovina u ovom kompletu iz serije LEGO Friends. U autobusu za lutkice s puno elemenata pronaći će bezbroj maštovitih mogućnosti za igru zahvaljujući brojnim fora značajkama i dodacima.
● Uz igračku autobus dolaze i lutkice Stephanie, Mia i Olivia iz serije LEGO® Friends. Kreativna djeca mogu proširiti granice mašte dok pomažu djevojkama iz Heartlakea da istraže zabavne elemente i dodatke za lutkice.
● Djeca mogu zamisliti da spavaju s prijateljicama u spavaćim sobama, vuku oštećena vozila s pomoću kuke, plivaju u bazenu ili gledaju zvijezde s gornje palube, koja se može otvoriti i tako omogućiti pristup krevetima za lutkice.
● Autobus iz serije LEGO Friends (41395) sjajan je rođendanski poklon za djecu od 8 godina i stariju koja vole šašave modele vozila i imaju malo iskustva u slaganju. Osjetit će ponos kada slože ovaj stimulativni model.
● Uz autobus dolazi mnogo dodataka za lutkice, ali kako je visok oko 14 cm i širok 30 cm, u njega može stati bilo koji drugi LEGO® dio koji djeca žele spakirati. Svi LEGO kompleti kompatibilni su s ovom zabavnom igračkom!
● Dinamična igra dio je vožnje. Ovaj je dječji autobus sve samo ne statičan, ima kotače koji se zbilja okreću. No baterije nisu potrebne, autobus iz serije LEGO® Friends pokreće dječja mašta.
● Uz komplet za igru autobusom dolaze i jednostavne upute, pa čak i ako je vaše dijete novo u svijetu LEGO® kompleta i slaganja, bit će na putu za igru uloga dok ste rekli keks! Potaknite djecu da krenu na pustolovinu u Heartlake Cityju gdje će shvatiti da mogu istraživati nova mjesta i sve što ih zanima u društvu najboljih prijateljica.
● Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da su skladne i kompatibilne, a povezuju se toliko snažno koliko i prijatelji u LEGO Heartlake Cityju.
● U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da svi LEGO® kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži 778 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.

Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Starosna Granica 8+