text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Yoshijeva kućica za poklone set za proširenje 71406ID EK000453945

LEGO Super Mario Yoshijeva kućica za poklone set za proširenje 71406ID: EK000453945

Cijena
50,00 €

Yoshijeva kućica za poklone set za proširenje | Brand: Lego | Model: Super Mario | Preporučena dob: 6+ |  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dobro došli u Yoshijevu poklon-kuću! Pozdravi Yoshija i provjeri ima li pošte u sandučiću. Opusti se pored kamina i odspavaj u Yoshijevu krevetu. Uberi crvene i zelene voćke. Voćke će biti posebno slasne (a ti ćeš zaraditi bonus novčiće) ako se zavrtiš na vrtuljku darova i nastaviš se vrtjeti dok ne postanu zlatne. Pojedi voćku ili je spremi u kutiju i pokloni prijatelju. Samo se pazi Montyja Molea!

  • Djeca mogu dodati još jednu zabavnu razinu svijetu serije LEGO® Super Mario™ u kompletu Yoshijeva poklon-kuća – proširena staza (71406) s Yoshijem i Montyjem Moleom. Igrači mogu istraživati i zarađivati digitalne novčiće s interaktivnim figurama LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach™ (nisu dio kompleta).
  • Pozdravite Yoshija na vratima, odspavajte u njegovu krevetu, berite voćke, vrtite se na vrtuljku darova da voćke postanu zlatne, a onda ih podijelite s drugom interaktivnom figurom u kutiji za poklone. Ili jednostavno dajte voćku dobroćudnom liku kao što je Yoshi. (Napomena: Početna staza 71360, 71387 ili 71403 potrebna je za interaktivnu igru.)
  • Digitalne upute za slaganje Kolekcionarski komplet igračaka izvrstan je poklon za djecu od 6 godina i starije koja predvode trendove i savršen je za samostalnu igru i igru u društvu. Preuzmite aplikaciju LEGO® Super Mario™ pa pronađite upute za slaganje i druge zabavne elemente.
  • Prijeđite na novu razinu Uz početne i proširene staze LEGO Super Mario obožavatelji mogu proširivati, preslagivati i izrađivati jedinstvene razine za sate igre prikupljanja novčića.

Set sadrži: 246 dijela
Preporučena dob: 6+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Starosna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!