text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe autosjedalica iZi Modular i-Size, bazni dioID EK000370656

BeSafe autosjedalica iZi Modular i-Size, bazni dioID: EK000370656

Cijena
229,00 €
iZi Modular – Tri u jedan iZi Modular i-Size baza je kompatibilna s obje Modular autosjedalice: iZi Go Modular i iZi Modular Jedna baza od 40 do 105 cm (0-4 go...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

iZi Modular – Tri u jedan
iZi Modular i-Size baza je kompatibilna s obje Modular autosjedalice: iZi Go Modular i iZi Modular

Jedna baza od 40 do 105 cm (0-4 godine)

BeSafe iZi Go Modular i-Size baza dio je BeSafe-ovog inovativnog sistema sigurnosti: iZi Modular. Taj sistem pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti.
sistem se sastoji od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).
BeSafe iZi Go Modular i-Size uvijek se u automobil postavlja u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a autosjedalica za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size za djecu od 61 do 105 cm visine može se koristiti u smjeru suprotnom od smjera vožnje, a za djecu od 88 do 105 cm može se postaviti i u smjer vožnje.

BRZO I JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE U AUTOMOBIL
Modularna ISOfix baza omogućava jednostavno postavljanje u automobil.
BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodljive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedišta, te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatore u boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje, te je sigurnost i praktičnost u središtu pažnje.
Prednji oslonac je uključen uz autosjedalicu za veće dijete i mora se umetnuti u bazu u za to predviđeni dio kada se baza koristi s Modular autosjedalicom (61-105 cm).

REGULATIVA UN R129 (I-SIZE)
Cijeli sistem sigurnosti iZi Modular i-Size odobren je u skladu s najstrožim i najnovijim propisima za dječje autosjedalice – UN R129 (i-Size).
Obje autosjedalice – za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.
Tip proizvoda Baza za autosjedalicu
Brand BeSafe
Težina 0-18 kg