text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe autosjedalica iZi Turn i-Size, Metallic siva (0/1)ID EK000377646

BeSafe autosjedalica iZi Turn i-Size, Metallic siva (0/1)ID: EK000377646

Cijena
649,00 €

Visina: suprotan smjer 61-105 cm, smjer vožnje 88-105 cm Max. težina: 18 kg Dob: Pribl. 6 mj. do 4 god. Atest: UN R129 (i-Size) Postavljanje: ISOfix Smjer: Suprotno od smjera vo...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Visina: suprotan smjer 61-105 cm, smjer vožnje 88-105 cm
Max. težina: 18 kg
Dob: Pribl. 6 mj. do 4 god.
Atest: UN R129 (i-Size)
Postavljanje: ISOfix
Smjer: Suprotno od smjera vožnje ili smjer vožnje
Dimenzije: 44 x 73 x 50 cm (s naslonom u najnižoj poziciji; 62 cm kad je u najvišoj)
BeSafe iZi Turn i-Size: ova autosjedalica za djecu od 1. do 4. godine ima mogućnost potpune rotacije od 360° stupnjeva koja omogućava roditeljima da lakše izvade ili stave dijete u autosjedalicu, odnosno da mu mogu pristupiti u svakom trenutku iz svakog ugaoka.
BeSafe snažno preporučuje korištenje autosjedalice u suprotnom smjeru što je duže moguće, a optimalno kad dijete naraste do visine 105 cm, odnosno kad je dijete starosti oko 4 godine. Ipak, ova autosjedalica omogućava i smjer prema naprijed u smjeru vožnje ako je to potrebno.
iZi Turn i-Size utjelovljuje naprednu tehnologiju i visok stupanj prilagođavanja vašem djetetu uz sistem Two-Fit Cushion™ koji omogućava dodatnu udobnost i sigurnost.
Dvoslojna sigurnost:
Ugrađena zaštita od bočnih udara (SIP) u školjci sjedišta
Dodatna zaštita od bočnih udara (SIP+) s prilagođenim oblikom
Zaštitni i mekani naslon za glavu s inovativnim sistemom Dynamic Force Absorber™
Kad je postavljena suprotno od smjera vožnje, prolazi najteži test na svijetu: Plus Test (jer je u tom slučaju identična autosjedalici BeSafe iZi Twist i-Size koja je položila Plus test)
Odobrena prema najnovijem standardu UN R129
Omogućava 5x sigurniju vožnju u smjeru suprotnom od smjera vožnje do približno 4. godine

Vrhunska funkcionalnost za jednostavno svakodnevno korištenje:
Pametni sistem magneta – olakšava stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice
Potpuna rotacija za 360 stupnjeva za fleksibilno korištenje
Podesivi položaji naslona čak i nakon instalacije
Optički i zvučni indikatori za povratnu informaciju o instalaciji
Jednostavno podešavanje naslona za glavu i pojaseva

Individualizirana udobnost:
Universal-Level-Technology™ – sistem za optimalan ugao sjedenja u bilo kojem automobilu
Visokokvalitetni materijali
Mekani potporni jastučić za stabilnost i podršku
Izuzetna udobnost s 4 nagibna položaja
Podesivi naslon za glavu u 6 položaja koji prati rast djeteta
Izvrsna prozračnost zahvaljujući ventilacijskom sistemu na stražnjoj strani

Universal Level Technology
Konstruirana za najgori slučaj, da uvijek pruža najveću udobnost
Sve 3 BeSafe rotacijske autosjedalice imaju jedinstvenu konstrukciju koja omogućava da se prilikom postavljanja autosjedalice u vozilo idealno namjesti nagib sjedalice. BeSafe je osmislio i konstruirao jedinstvenu tehnologiju Universal Level Technology™ koja će osigurati optimalan nagib sjedalice neovisno o tome kako je građeno sjedište u vozilu. Ovakav način instalacije rješava uobičajeni izazov za sjedalice suprotnog smjera, koji je stvorila automobilska industrija, a to su nagnuta sjedišta u automobilu odnosno nezgodna visina ISOfix prstenova. Kako bi odrasli putnici što udobnije sjedili u automobilima, automobilska industrija često u vozila ugrađuje duboka sjedišta s uzdignutim rubovima (dijelom ispod koljena putnika). Kad se na takva sjedišta postavljaju dječje autosjedalice okrenute suprotno od smjera vožnje one mogu imati prilično uspravni sjedeći ugao za dijete i to često zabrinjava roditelje. Universal Level Technology™ uzdiže cijelu sjedalicu iznad automobilskog sjedišta i njen nagib prestaje biti ovisan o ugaou pod kojim je postavljeno sjedište automobila.

Dynamic Force Absorber™
Poput trampolina
Inovacija u zaštiti od bočnog udara već je dugo fokus BeSafe-a. Sa sistemom Dynamic Force Absorber™, iZi Turn i-Size nudi novo i vrhunsko rješenje u uzglavlju autosjedalice. Konstrukcija je izrađena od specijalnog materijala koji je sastavljen u različito fleksibilne zone koje optimalno apsorbiraju sile u bočnom udaru

Two-Fit Cushions™
Prilagodba za maksimalnu udobnost
iZi Turn i-Size sadrži dobro provjerene potporne jastučiće koji su već postali popularni kod modela iZi Modular i-Size, a koji omogućavaju udobnost i prilagođavanje svakom djetetu pojedinačno. Izrađeni od mekanih, ali također potpornih materijala, jastučići manjoj djeci osiguravaju dodatnu pojastučenost i stabilnost prilikom prijelaza iz prve autosjedalice za novorođenče u ovu sjedalicu za veću djecu. Napravljeni od dva dijela mogu se odvojeno izvaditi kako dijete odrasta, omogućavajući roditeljima da u sjedalici iZi Turn i-Size prilagode položaj sjedenja i pojasa optimalno svom djetetu. Unutarnje jastučiće preporučuje se izvaditi kad dijete ima otprilike dvije godine, ali može se ukloniti i ranije ili ostati duže, ovisno o djetetovom razvoju.
Tip proizvoda Autosjedišta
Brand BeSafe
Težina 0-18 kg
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!