text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe autosjedište iZi Kid X3 i-Size, Black cab (0+/1)ID EK000370699

BeSafe autosjedište iZi Kid X3 i-Size, Black cab (0+/1)ID: EK000370699

Cijena
569,00 €

Autosjedište iZi Kid X3 i-Size | Brand: BeSafe | Težina djeteta: 9-18kg | Dob: 6m-4g | Visina djeteta: 61-105 cm | Grupa: 0+/1 |  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Visina: 61-105 cm
Maks. težina: 18 kg
Dob: Oko 6 mjeseci do 4 godine
Postavljanje: ISOfix
Smjer: Suprotno od smjera vožnje
Atest: UN R129 (i-Size)

Još veća udobnost i praktičnost uz novi potporni jastučić i zaštitu SIP+
Magneti za pametni pristup autosjedalici
Podesivi naslon za glavu
Potporni jastučić za udobnost pri sjedenju i bočnu stabilnost
Produljiv prostor za noge

Dokazana sigurnost
Autosjedalica BeSafe iZi Kid X3 i-Size odobrena je prema standardu UN R129 (i-Size) i razvijena je s istim dokazanim sigurnosnim značajkama kao i njezina prethodnica, sjedalica iZi Kid X2 i-Size koja je osvojila “povijesni” rezultat na ADAC-ovom testu sigurnosti. S obzirom da se koristi samo suprotno od smjera vožnje, iZi Kid X3 i-Size omogućuje djeci da se uvijek voze 5 puta sigurnije, što dokazuje i uspjeh na švedskom Plus Testu. Najnovija generacija SIP+ pruža dodatnu zaštitu od bočnog udara, a jasni pokazivači za postavljanje smanjuju rizik od nepravilne upotrebe.

Kompaktan, ali prostran
Pomoću podesivih ISOfix ručica može se dobiti više prostora za noge djeteta dok raste, a istovremeno roditelji mogu odlučiti koliko prostora može zauzeti sjedalica u automobilu. iZi Kid X3 i-Size pruža maksimalnu udobnost uz tri položaja nagiba, novu vrstu posebno mekog potpornog jastučića i povišeni položaj u automobilu koji djetetu omogućuje sjajan vidik kroz bočne i stražnji prozor.

Praktičnost upotrebe
Visina pojaseva sjedalice iZi Kid X3 i-Size automatski se podešava pomicanjem naslona za glavu, a 8 stupnjeva visine omogućuje da sjedalica raste zajedno s djetetom. Magneti za pametni pristup drže pojaseve sjedalice sa strane tako da možete lako postaviti dijete u sjedalicu.
Tip proizvoda Autosjedišta
Brand BeSafe
Težina 0-18 kg