text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe pojas za trudnice iZi FIXID EK000370578

BeSafe pojas za trudnice iZi FIXID: EK000370578

Cijena
65,00 €
Pojas za trudnice iZi FIX | Brand: BeSafe | | Zaštita za stomak u trudnoći | Preporučeno od 2 mj trudnoće | |  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Jedan pojas – dva života
Preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće
Postavljanje: ISOfix i automobilski pojas s uporištem na tri tačke ili traka za namještanje i pojas s uporištem na tri tačke
Testirano prema: ECE R16

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX štiti majku i nerođeno dijete u slučaju nesreće i preporučuje se od drugog mjeseca trudnoće.
Pojas za trudnice iZi FIX osmišljen je da dodatno poboljša udobnost i olakša svakodnevnu upotrebu.

Trudnicama osigurava sigurno putovanje i potiče upotrebu sigurnosnih pojaseva tokom trudnoće
BeSafe pojas za trudnice ne ometa osnovne sigurnosne performanse automobilskog pojasa u 3 tačke, ali pomaže u pravilnom pozicioniranju bedrenog dijela pojasa tako da uvijek čuva nerođeno dijete. BeSafe pojas za trudnice iZi FIX testiran je u sudaru zbog vaše sigurnosti.

Povećana sigurnost za nerođeno dijete
Pojas za trudnice zadržava sigurnosni pojas automobila na pravilnom položaju na tijelu, tako da je majka propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta. U slučaju sudara, odrasla osoba teži 3 do 5 tona. Beba je smještena u prednjem dijelu trbuha i na taj je način izložena velikim opterećenjima. Da bi zaštitio bebu od povreda automobilskim pojasom, BeSafe pojas za trudnice stoga postavlja pojas ispod trbuha i bebe, te preko kukova.

Povećana udobnost i upotrebljivost
Osim što štiti nerođeno dijete, BeSafe pojas za trudnice iZi FIX, također budućoj majci povećava udobnost smanjujući neugodan pritisak na trbuh i mjehur tokom putovanja. Poboljšana međunožna kopča kroz koju se umetne pojas osigurava da je pojas ispod trbuha, što trudnici omogućava naginjanje prema naprijed i jednostavnu svakodnevnu upotrebu.

Može se koristiti na gotovo svim sjedalima u automobilu
BeSafe pojas za trudnice iZi FIX lako se može instalirati na gotovo sva sjedišta u automobilu. Pojas se može postaviti na ISOfix priključke na sjedalima ili instalirati pomoću priložene trake.

Postavljanje s trakom za namještanje i automobilskim pojasom u 3 tačke
Pojas za trudnice iZi FIX može se koristiti na prednjem sjedalu, instaliran pomoću priložene trake za namještanje. Jednostavna kopča olakšava premještanje pojasa s jednog sjedišta na drugo.

Postavljanje s ISOfix priključcima i automobilskim pojasom u 3 tačke
Kliknite na ISOfix priključne tačke u automobilu i pojas za trudnice je spreman za upotrebu.

Tip proizvoda Dodaci za autosjedišta
Brand BeSafe