text.skipToContent text.skipToNavigation

Gorenje ugradna ploča ECS646BCSCID EK000289960

Gorenje ugradna ploča ECS646BCSCID: EK000289960

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

Cijena
320,00 €

Gorenje ugradna ploča ECS 646 BCSC FishZone Ovalna zona za kuhanje, izuzetna za šire ili ovalne posude Indukcijske i HiLight ploče za kuvanje imaju proširenu zonu za kuvanje koja...  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Gorenje ugradna ploča ECS 646 BCSC

FishZone

Ovalna zona za kuhanje, izuzetna za šire ili ovalne posude Indukcijske i HiLight ploče za kuvanje imaju proširenu zonu za kuvanje koja se zove FishZone. Kada se uključi, tradicionalna okrugla zona za kuvanje pretvara se u veću ovalnu površinu koja je izuzetno pogodna za šire i ovalne posude

Stop&Go

Napravite pauzu, bilo kad Funkcija Stop&Go zaustavlja kuvanje i nastavlja sa istim parametrima nakon što se ponovo pokrene.

ChildLock

Kuhinja kao sigurna zona Funkcija zaključava upravljačku ploču i sprečava resetovanje svih parametara, tako da je sigurno za decu ukoliko ih ostavite bez nadzora u kuhinji.StayWarm Jelo ostaje perfektno i za one koji dođu kasnije Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi 70˚C do vremena kada je predviđeno posluživanje jela. Hrana zadržava svoje originalne ukuse i temperaturu sve do posluživanja.

StayWarm

Jelo ostaje perfektno i za one koji dođu kasnije Funkcija StayWarm održava hranu na konstantnoj temperaturi 70˚C do vremena kada je predviđeno posluživanje jela. Hrana zadržava svoje originalne ukuse i temperaturu sve do posluživanja.

Indikatori preostale toplote (H)

Pružaju još veću sigurnost jer lampicama upozoravaju da su određena polja za kuvanje još uvek topla. Dok god svetle lampice, ta polja ne smete da dodirujete. Možete da ih koristite za podgrevanje ili očuvanje temperature jela.

Timer

Neko umesto vas gleda na sat Tajmer sa odbrojavanjem vremena može se postaviti do 99 minuta. Ukoliko iz iskustva znate tačno vreme pripreme potrebno za određeno jelo, tajmer se može postaviti na ploči za kuvanje tako da se ploča isključi automatski nakon završetka. Zvučni signal će označiti da je jelo gotovo.

SliderTouch

upravljanje na vrhovima vaših prstiju Sa staklokeramičkim pločama sa upravljanjem na dodir možete odabrati temperaturu jednostavim prevlačenjem prsta preko više pozicione temperaturne skalena površini ploče. Kompletna kontrola nad procesom kuvanja na vrhovima vaših prstiju je rezultat velike osetljivosti i odziva vaše ploče
•Dimenzije aparata (ŠxVxD): 60 × 5,4 × 52 cm
•levo napred: ø Trostruko proširiva HiLight grejna površina 12/17,5/21 cm, 0,8/1,6 kW,
•desno napred: ø HiLight grejna površina 14,5 cm, 1,2 kW,
•levo nazad: ø HiLight grejna površina 14,5 cm, 1,2 kW,
•desno nazad: ø Ovalna dvostruka HiLight grejna površina 17×26,5 cm, 1,5/2,4 kW
•Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 71,5 × 14,5 × 64 cm
•Ugradne mere: 56 × 5 × 49 cm
•Težina aparata: 7,7 kg
•Bruto težina aparata: 8,2 kg
•Potrošnja el energije u StandBy režimu: 0,5 W
•Priključna snaga: 7100 W
•Šifra proizvoda: 730729
•BAR kod: 3838782120725 Gorenje ugradna ploča ECS646BCSC
Tip proizvoda Ploče za kuvanje
Brand Gorenje
Garancija 5 god
Tip ploče Staklokeramička
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!