text.skipToContent text.skipToNavigation

Električni trotinet MS ENERGY R10 crno siviID EK000414797

Električni trotinet MS ENERGY R10 crno siviID: EK000414797

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

870,00 €

Cijena
528,00 €

MS ENERGY e- trotinet r10 crno sivi Materijal izrade Aluminijum Vrijeme punjenja 6 h Baterija 10.2 Ah Domet 30 km Maksimalna nosivost 120 kg Maksimalna brzina 30 Veličina točka 20 "  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 03.10.2023

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana


Za gradsku vožnju sa stilom uz koju nećeš proći nezapaženo. Za veliki prednji kotač od 20″ i stražnji od 16″ prepreke ne postoje. Tvoju vožnju će učiniti ugodnom i sigurnom. Prilagodljiva visina upravljača dodatno pridonosi lagodnoj vožnji bez obzira na tvoju visinu. Domet do 30 km i snažni motor od 350 W idealan je za obavljanje svih dnevnih obaveza. MS ENERGY r10 biraj između dvije boje, elegantne sivo-crne ili odvažne zeleno-crne kombinacije.
Slika

20″ veliki prednji kotač

Za gradsku vožnju sa stilom uz koju nećeš proći nezapaženo.

Upravljač

Prilagodljiva visina upravljača dodatno pridonosi lagodnoj vožnji bez obzira na tvoju visinu.

 

 

Jasan LCD zaslon


Pregledne informacije o trenutnoj brzini, modu brzine, razini baterije, ODO/TRIP, kodu greške, uključenje svjetla 

Dostupan u 2 boje


Slika

Zeleno-crni

Sivo-crni

 

TEHNIČKI PODACI:
Veličina kotača 20″ + 16″
Vrsta okvira Aluminij
Boja Crno-zelena / Crno-siva
Motor 350 W
Brzina ograničenje do 25 km/h
Baterija 36 V, 10.2 Ah
Vrijeme punjenja 6-7 h
Domet 25-30 km* (domet koji se navodi je testiran na brzini od 20 km/h s vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim i terenskim uvjetima, u slučaju odstupanja od testnih uvjeta i domet može odstupati od deklariranog)
Vrsta kočnice Prednja i stražnja disk kočnica
Maksimalno opterećenje 120 kg
Dodatne opcije Mogućnost sklapanja, 3 moda rada
Težina 14 kg
Display LCD (brzina, mod brzine, razina baterije, ODO/TRIP, kod greške, uključenje svjetla), 3 tipke, tipka za sirenu
Svjetlo Prednje i stražnje LED, breaklights
Dimenzije (L) 1660 x (W) 600 x (H) 1200 mm
Dimenzije nakon sklapanja (L) 1660 x (W) 160 x (H) 1150 mm

 


Brand MS Energy hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koji se odlikuju visokom kvalitetom i pouzdanošću. Asortiman MS Energy branda dijeli se na 3 kategorije: električne romobile, električne bicikle i električne motocikle. Uz električna vozila MS Energy nudi i širok asortiman dodatne opreme za sigurnu i odgovornu vožnju. Posvećen kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, usmjerenih na zadovoljenje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy nudi svojim korisnicima izvrsnu kvalitetu, vrhunski dizajn, uštedu vremena i novca uz bezbrižan osjećaj potpune slobode kretanja.

  • Ekološki osviješten i trendi: Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osvještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. No, briga o ekologiji može biti itekako trendi kada vozimo novi MS Energy e-romobil za što se pobrinuo tim naših stručnjaka u razvoju proizvoda koji su kreirali e-romobile koji je u isto vrijeme i ekološki osvješten i trendi!
  • Pouzdanost i kvaliteta: Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

Tip proizvoda Električni romobili
Ostalo zadnja
Boja Crna
Brand MS Energy
Garancija 1 god
Maksimalna brzina 25 km/h
Baterija (Ah) 10.5 Ah
Domet 30 km
Masa 14 kg
Snaga motora 350 W
Veličina točka 20 "
Maksimalna nosivost 120 kg
Sklopiv Da
Baterija 10.2
Vrijeme punjenja 6 h
Materijal izrade Aluminijum
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!