text.skipToContent text.skipToNavigation

Samsung Watch5 40mm SM-R900NZSAEUC SilvID EK000467013

Samsung Watch5 40mm SM-R900NZSAEUC SilvID: EK000467013

Iskoristi mogućnost plaćanja do 12 rata

Cijena
304,00 €

Samsung Watch5 40mm SM-R900NZSAEUC Silv  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

 
  • Praćenje sna
  • Praćenje zdravlja i wellness
  • Opremljen 13% većom baterijom za svakodnevnu upotrebu 1
  • Pametni sat za svakodnevne wellness ciljeve

NADZIRANJE ZDRAVLJA

Pratite svoje zdravlje
tokom dana.

 
 

uvijek

Lijevo je Safirno plavi Galaxy Watch5 koji prikazuje kontrolnu tablu za spavanje koja pokazuje faze spavanja. U sredini je Srebrni Galaxy Watch5 koji prikazuje vrijeme spavanja i rezultat spavanja. Desno je Ružičasto-zlatni Galaxy Watch5 koji prikazuje vrijeme spavanja i sagorene kalorije.

PRAĆENJE SNA

Brojat će Vaše ovce za Vas

Upoznajte svoj san s našom poboljšanom tehnologijom praćenja sna. Planirajte vrijeme za spavanje, otkrijte hrkanje, shvatite i pratite faze spavanja (budno, lagano, duboko, REM) putem 8 simbola životinja koji predstavljaju Vaš tip sna. Bolje noći vode do boljih dana. 2345,

BIOAKTIVNI SENZOR

Pazite svoje
srce

Prikazan je donji dio Galaxy Watch5 uređaja.

Samsung Bioaktivni Senzor

Moćni 3-u-1 Samsung BioActive senzor efikasno kontroliše tri zdravstvena senzora. Senzor za analizu bioelektrične impedance, električni senzor srca (EKG) i optički senzor otkucaja srca. 6

 

Senzor za analizu bioelektrične impedance (BIA)

Prikazan je donji dio Galaxy Watch5 uređaja. Desno je frontalni prikaz uređaja Watch5 sa korisničkim interfejsom BIA koji očitava Skeletne mišiće 26,5 kg, tjelesnu mast 25,2%, i vrijeme 8:30 ujutro.
Upravljajte svime, od procenta tjelesne masti (BIA) do težine skeletnih mišića. Sve lične povratne informacije koje trebate da biste pratili svoj napredak do zdravijeg sebe. 891011

PRAĆENJE FIZIČKE SPREMNOSTI

Svaki korak se broji

Galaxy Watch5 sa srebrnim kućištem prikazuje izbrojane korake velikim bijelim brojevima '3,456 / 6000 koraka', i dane u sedmici s naglašenim četvrtkom.

Vježbate? Vaš sat broji Vaše korake, kalorije, pa čak i Vaše rutine. Čak podržava i preko 90 vježbi koje možete pratiti sa svog sata.

PERFORMANSE

Vrijeme je da uradite sve

Pogled lijevog profila Safirno plavog Galaxy Watch5 okrenutog udesno. Sat pokazuje gradijent '1' koji pokazuje vrijeme.
Pogled desnog profila Safirno plavog Galaxy Watch5 okrenutog lijevo. Sat prikazuje vrijeme kao '10:08' sa ikonom čovjeka koji trči i '89' otkucaja srca.

BATERIJA

Nazad na Vašem zglobu za čas

A Sapphire Galaxy Watch5 on top of a wireless charger in black.

Napunjeno do 45% za30min

Od 0% do 45% punjenja za približno 30 minuta. Da, dobro ste pročitali. Sa većom baterijom od svojih prethodnika i brzim punjenjem, spremni ste za pokret u tren oka. 1617

IZDRŽLJIVOST

Upoznajte Safirno
kristalni ekran

Predstavljamo naš izdržljiv, vodootporan 18, Galaxy Watch. Naš sat je izrađen od vrhunskog safirnog kristala koji je 1,6 puta tvrđi. 1920 Skoro sve što vam jede dan.

Vodootporan

UPRAVLJANJE KAMEROM

Bolje pazite na sebe

A man and a woman striking a running pose for a selfie with Galaxy Watch5 on their wrists. The watch's display shows a real-time preview of their selfie.

Snimite savršen grupni selfi i zadržite se u kadru kada snimate solo vlogove uz pomoć svog sata.21 Podignite svoj pametni telefon, a zatim se odmaknite, provjerite snimak sa zgloba i dodirnite za snimanje. A sada možete čak i zumirati za bliži pogled jednostavnim potezanjem ekrana ili okretanjem okvira.22

A Galaxy Watch5 displaying a selfie preview with 3x zoom and a shutter button on its screen.
 Zumiranje prstima
ili rotirajući okvir u smjeru kazaljke na satu.
 Zumiranje prstima
ili rotirajući okvir u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

WEAR OS

Gledajte šta možete uraditi

Krećite se u svoju sljedeću avanturu s Google mapama, prikazujte YouTube videozapise uživo, šaljite tekstualne poruke, potražite pomoć od Bixby ili Google Asistenta, te obavite poziv ili pretražujte web. One stvari koje radite svojim telefonom? Možete ih uraditi i na Galaxy Watch5. Plus, uz Smart Switch, čuvanje podataka s Vašeg prethodnog Galaxy Watch uređaja također je jednostavno. Jesmo li pomenuli i da prikazuje vrijeme? 23242526272829

SMART SWITCH

Novi sat. Isti podaci

Zadržite svoje podatke sa prethodne Galaxy Watch4 serije. 3031

Dva Galaxy Watch uređaja okrenuta jedan prema drugom. Na vrhu je Srebrni Galaxy Watch4 i bijeli kaiš a sivi ekran koji prikazuje vrijeme označeno kao '2' . Donji Ružičasto-zlatni Galaxy Watch5 s ružičastim kaišem i narandžastim i ružičastim ekranom koji prikazuje vrijeme označeno kao '5'. Između dva sata je Smart Switch logo.

Žena postavlja pozu na otvorenom ispred obrisa grada u plavoj odjeći s Galaxy Watch5 na zapešću koji pokazuje vrijeme '5' u plavoj I ružistaoj gradijalnoj boji.

DIZAJN

Istinsko bezvremenski

Safirno plavi Galaxy Watch5 prikazan je sa široko otvorenim kaišem. Lice sata prikazuje jedan od dizajna koji prikazuje vrijeme kao '10:08'. Iza sata je niz kaiševa od boje Lavande, Iconic Gold, do Composite Gray.

LICA SATA

Suočite se sa danom
na svoj način

Analogno u digitalno, vintage u moderno, odaberite lice sata koje će Vam pomoći da iznesete dan. Odaberite iz klasičnog seta ili između različitih lica satova.

Jesen u cvjetnom vrtu lice sata prikazano na Galaxy Watch5.

KAIŠEVI

Birajte kaiševe zajedno

Pet kaiševa za satove je ravnih i vodoravno raspoređenih u različitim bojama i stilovima, uključujući ljubičastu sportsku narukvicu, robusnu sivu narukvicu, kompozitnu sivu sportsku narukvicu, pješčano sivu dvobojnu sportsku narukvicu i ciglano crvenu dvobojnu sportsku narukvicu.

Odaberite kaiš koji Vam pristaje uz sve. Ili nabavite ih hrpu za kombinovanje uz bilo koju odjeću koju nosite. Raznolikost je sve. 3233

BOJE

Napravite svoju vlastitu

Dostupan u bojama koje oduzimaju dah posebno dizajnirani da upotpune Vaš izgled. Odaberite Grafitnu, Safirno plavu, Srebrnu za veliki Galaxy Watch5 — ili Grafitnu, Ružičasto-zlatnu, Srebrnu za mali Watch5. 3334

Srebrni Galaxy Watch5 uređaj koji pokazuje prednje lice sata na kojem je prikazan broj pet.
Tročetvrtinski snimak Srebrnog Galaxy Watch5 uređaja sa zatvorenim kaišem.
Srebrni Galaxy Watch5 kaiš položen ravno pokazujući detalje i dizajn kaiša.
 
Tip proizvoda Sportski pametni satovi
Boja Crna
Brand Samsung
Vrsta ekrana AMOLED
Veličina ekrana 40 "
Materijal (remen) silikon
Vodootporan Da
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!