text.skipToContent text.skipToNavigation

Uštedite vrijeme i novac!

 

eKupi od sada nudi lično preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na adresi Cetinjski put br. 36, Podgorica.

Prednosti:
Bez troškova dostave – lično preuzimanje je BESPLATNO
Fleksibilnost - Sami birate vrijeme preuzimanja
Odlična lokacija i dostupan parking
Isporuka sjutradan – Narudžbe do 16:00 sati podignite već sutradan od 12:00h*

Radno vrijeme: radni dan 08:00-18:00 sati, subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo.

Od sada smo tu…u komšiluku!

*odnosi se na artikle koji na sebi imaju oznaku „isporuka odmah!“. Ostale proizvode moguće je podići prema definisanom datumu prilikom narudžbe.


ČESTA PITANJA

Ako do 16:00 naručite proizvode s oznakom „isporuka odmah“, možete ih preuzeti u eKupi&PoKupi sjutradan od 12:00h. Ostale narudžbe možete preuzeti prema datumu koji je definisao sistem a koji zavisi od roka dobavljivosti proizvoda.

Odaberite proizvode koje želite kupiti i dodajte ih u korpu. Na nivou korpe kliknite „Nastavi na odabir dostave“. Nakon što unesete lične podatke, sistem će vam uz dostavu na adresu, ponuditi i opciju „eKupi&poKupi“ – lično preuzimanje. Usluga je dostupna na lokaciji:

Cetinjski put br. 36, Podgorica

eKupi&poKupi
Ponedjeljak do petak 08:00-18:00 sati
Subotom, nedjeljom i praznicima ne radimo.
 

Svi proizvodi koji se nalaze na eKupi stranici mogu se naručiti za lično preuzimanje. Izuzetak su proizvodi koji imaju definisan rok dobavljivosti proizvoda, i nemaju oznaku Isporuka odmah!

Na vašu mail adresu doći će obaviještenje sa informacijom da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i ličnu kartu.

Prilikom ličnog preuzimanja u eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem eKupi internet stranice (kartično ili virmanski). Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja nije moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Parking je dostupan sa zadnje strane zgrade, kao i sa strane lokacije eKupi&poKupi, a moguce je i na kratko se zadrzati ispred samog prostora na oznacenom prosirenju.

GDJE SE NALAZIMO?

Cetinjski put br. 36