text.skipToContent text.skipToNavigation

Uštedite vrijeme i novac!

 

eKupi od sada nudi lično preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na adresi Zetatrans carinska skladišta, Ćemovsko Polje bb.

Prednosti:
Bez troškova dostave – lično preuzimanje je BESPLATNO
Fleksibilnost - Sami birate vrijeme preuzimanja
Odlična lokacija i dostupan parking
Isporuka sutradan – Narudžbe do 16:00 sati podignite već sutradan od 8:30h*

Radno vrijeme: radni dan 08-16:30 sati, petak od 08-15:30sati, vikendom i praznicima ne radimo.

Od sada smo tu…u komšiluku!

*odnosi se na artikle koji na sebi imaju oznaku „isporuka odmah!“. Ostale proizvode moguće je podići prema definisanom datumu prilikom narudžbe.

ČESTA PITANJA

Ako do 16:00 naručite proizvode s oznakom „isporuka odmah“, možete ih preuzeti u eKupi&PoKupi sutradan od 8:30h. Ostale narudžbe možete preuzeti prema datumu koji je definisao sistem a koji zavisi od roka dobavljivosti proizvoda.

Odaberite proizvode koje želite kupiti i dodajte ih u korpu. Na nivou korpe kliknite „Nastavi na odabir dostave“. Nakon što unesete lične podatke, sistem će vam uz dostavu na adresu, ponuditi i opciju „eKupi&poKupi“ – lično preuzimanje. Usluga je dostupna na lokaciji:

Zetatrans carinska skladišta, Ćemovsko Polje bb.

eKupi&poKupi
Radni dan 08:00-16:30 sati
Petak 8:00-15:30 sati, vikendom i praznicima ne radimo.

Svi proizvodi koji se nalaze na eKupi stranici mogu se naručiti za lično preuzimanje. Izuzetak su proizvodi koji imaju definisan rok dobavljivosti proizvoda, i nemaju oznaku Isporuka odmah!

Na vašu mail adresu doći će obaviještenje sa informacijom da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i ličnu kartu.

Prilikom ličnog preuzimanja u eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem eKupi internet stranice (kartično ili virmanski). Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja nije moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Parking je dostupan neposredno ispred eKupi&poKupi, za Vas smo rezervisali i posebno označili parking mjesta ispred same zgrade.

GDJE SE NALAZIMO?

Zetatrans carinska skladišta